Kan I mærke det, de damer? Foråret har (mere eller mindre) fået fat nu. Endelig! I hvert fald i mit Magnolia træ, der har foldet intet mindre end seks knopper ud på to dage. Og ligesom træerne i disse dage finder forårsgarderoben frem, så står vi andre over for samme proces. Men som de fleste vinterfrosne planter, så er det ikke før nu, at jeg rigtigt har kunnet forholde mig til for alvor at skulle iføres andet end uld med uld på. For det sneede trods alt i tirsdags.

Men for år tilbage var det ikke kun sne i april, der fik mig til at tøve, når vi startede på en ny sæson. Men i stedet udsigten til en ny omgang besværligheder med garderoben. Måske har du det på samme måde? At du synes, at det virker uoverskueligt og besværligt at skulle gå i gang med en ny sæson?

Jeg har samlet 5 af de typiske grunde til, at netop den nye sæson, foråret, kan virke uoverskueligt at kaste sig ud i rent garderobemæssigt. Og i stedet for at skrive et langt indlæg, har jeg i dag kastet mig ud i en video. Fordi jeg personligt holder af at se den slags videoer.

 

I videoen kommer jeg omkring emnerne:

1. Forvirring omkring, hvad der skal og hvad der skal pakkes væk? 2. Når sidste års tøj ikke føles smart længere. 3. Når der er sket ændringer i dit liv. 4. Forårets indvirkning på trangen til forandring – og shopping. 5. Når moden skifter, som vi ser lige pt. 

Personligt synes jeg, at det var sjovt og en fin forandring med videoformatet – og derfor vil jeg super gerne have noget feedback. Hvad synes du? 

HVAD ER STATUS MED DIN FORÅRSGARDEROBE OG SYNES DU OGSÅ, AT SÆSONSKIFTENE KAN VÆRE BESVÆRLIGE?