12438916_10153825859519402_1369758805_oDet er d. 1. Januar 2016, og jeg sidder her, med rystende hænder, og skriver på Nordrobe-bloggens første indlæg. Der er så meget jeg har lyst til at skrive, så meget at det næsten hæmmer mig, for hvad er vigtigst?

At fortælle at Nordrobe har været en drøm i flere år? En drøm som har brændt så dybt, længe og inderligt, at vi slet ikke kunne lade være med at gøre det, da muligheden bød sig?

En drøm som føles så rigtig, at de bump vi har mødt på vejen har været så små og ubetydelige, samtidig med at frustrationerne over at gøre det bedste, vi overhovedet har lært, har fyldt alverden?

Nordrobe er et hjertebarn, en fusion af viden. En magisk konstellation som vi håber, og tror på, kan gøre en forskel.

– en forskel for dig som enkeltperson, fordi dit liv bliver nemmere med en holdbar garderobe
– og en forskel for verden, for når vi ændrer vaner, ændrer vi også lidt på verden i det lange løb

Nu tænker du måske; hvordan kan lidt navlepilleri i garderobe gøre en forskel for både dig og vores verden? Det lyder urealistisk, ikk?

Men ser du, det er faktisk såre simpelt. Nordrobe gør din hverdag nemmere fordi du får de redskaber, du skal bruge for at få en garderobe, der holder. Her er ingen restriktioner, kun en guide i garderobehøjde til nye vaner, som har potentialet til at ændre dine rutiner og din forståelse af dig selv. På den lange bane betyder det, at de 16 kilo tøj som kvinder i gennemsnit smider ud, vil blive langt mindre, og det vil have indflydelse på resten af den verden, vi alle er en del af.

Det Nordrobe kan er aldrig set før. Det lyder så vildt og højttravende, at jeg næsten får kvalme, men det er bare rigtigt. Nordrobe er nyskabende, nytænktende og alligevel så enkelt og essentielt, at det føles helt skørt, at det ikke allerede findes derude.

Nordrobe handler nemlig om behov, om dine behov. Nordrobe er et skræddersyet, tredimensionelt program, som, med udgangspunkt i dine behov, tager dig med på en garderoberejse.

Behov.
Hvad er behov? – og hvornår er noget et behov? Og hvordan hænger din garderobe sammen med dine behov?

Det er det, vi hjælper dig med at forstå. Og vi har gjort det nemt – uden at gøre det kedeligt. Med udgangspunkt i dine behov hjælper vi dig med at skabe en garderobe, som passer til netop din hverdag, din smag, dit liv og ikke mindst, til det, du føler er vigtigt for dig.

Nordrobe tager altså højde for DINE behov, for din unikke personlighed og hverdag. Nordrobe fortæller dig ikke hvor meget, eller hvor lidt du skal have i skabet, hvilke farver du skal gå med, hvad du skal kunne lide, eller hvilke items som er musthaves i en hver garderobe.

Nordrobe er udafhængigt af om du er goth, minimalistisk, farvestrålende, boheme, eller en blandeling af det hele. Om du vælger tøj efter humør, aktivitet eller noget helt tredje.

Det eneste Nordrobe er interesseret i, er at hjælpe dig med at forstå dine behov og at skabe en garderobe, der afspejler dem.

Med Nordrobe får du en værktøjskasse fuld af det som du skal bruge for at forstå dig selv, så du kan træffe de valg som gør dig skarpere, lækrere og til en endnu bedre udgave af den du er.

Okay, jeg stopper nu, inden jeg skriver at Nordrobe er for fedt… – For det er det, og vi glæder os som små børn til juleaften, til at invitere dig med på det først forløb, som starter d. 22 februar.

Ind til da kan du skrive dig op til Nordrobe super duper seje garderobe-challange!

Tak fordi du kiggede forbi og velkommen til Nordrobe!

Smid endelig en kommetar hvis du har lyst.