Da jeg startede i arbejde her tilbage i november gik det ret hurtigt op for mig, at der var én ting, jeg virkelig manglende i min garderobe. Sko med en lille smule hæl. Så efter den første måned at have haft mit eneste par højhælede støvler på rigtig mange dage i streg, så bestemte jeg mig for at gå på jagt efter et par sko, der kunne supplerer min garderobe.

Mit krav til støvlerne var, udover at de skulle være GODE at gå i, at de skulle være i gråt ruskind (ligesom på mit efterårsmoodboard) og have lidt “kant” rent designmæssigt. Egentligt havde jeg tænkt, at de skulle have lidt sølvdetaljer og spænde-halløj, men sådan gik det ikke. Jeg ved faktisk ikke helt, hvor jeg faldt over dem henne, men i hvert fald endte jeg med at bestille et par støvler fra svenske Blankens hjem. Udover at der er fokus på miljøvenlig produktion, så er en af tankerne bag brandet, at skoene skal passe til rigtige fødder og være gode at gå i. Så selvom støvlerne på mange måder var udenfor min  comfortzone (på flere måder) med deres kitten heels og spidse snuder, så klikkede jeg dem alligevel hjem på prøve. (Og betalte selv – indlægget er på ingen måder spons).

Nu har jeg så haft skoene en månedstid og går man så godt i dem?

Og ja, det gør man altså! Man går som en drøm i dem. Tag fx bare min dag i går, hvor jeg havde skoene på i 10 timer uden at få ondt i fødderne. Først en hel dag med møder af forskellige slags, herefter næsten 3 timer på Strøget i København, hvor jeg udover BR fik besøgt alt for mange sportsbutikker i jagten på én bestemt gave (som jeg ikke fandt). Jeg cyklede hjemmefra kl. 9 og var hjemme kl. 19. Og ja, jeg cyklede altså rundt i skoene – uden problemer.

Så jeg er begejstret – og derfor deler jeg indlægget her. Fordi det fra tid til anden kan være svært at finde sko, der rent faktisk kan fungerer i hverdagen. Det rent faktisk er til at holde ud at gå i – og samtidig at kigge på.