Januar er så småt ovre. Jeg synes, at den er fløjet af sted – og vi jo nærmest kun lige er startet på året?! Omvendt, så er der også sket meget allerede, så 2016 føles egentligt ikke helt så ny igen. Anyway… Som afslutningen på en god måned vil jeg dele de garderobefavoritter, der virkelig har gjort det godt – og som har gjort mig glad – i den forgangne måned 🙂 Mine valg bærer præg af, at januar har været har været en rigtig vintermåned.

1. Skuldertaske
Min skuldertaske kæmper i denne måned med min parka om førstepladsen, men det blev altså tasken der løb med sejren. Tasken fik jeg i julegave og jeg har brugt i hvert fald et halvt år på at lede efter en værdig taske til både hverdag og fest. Her er den, og vi kommer til at følges ad længe fremover.

20160108-103

2. Dynefrakke / parka
Anden pladsen løber med min dynefrakke med. De sidste par vintre har jeg kun haft en almindelig uldfrakke, men hvor er det at cykle på arbejde bare en helt anden oplevelse, når man er pakket ordentligt ind. Den er så meget kommet for blive!
20160108-158

3. Sort uldtørklæde
Noget så enkelt og alligevel så uundværligt. Hver vinter siden 2012 har det reddet mig og denne vinter er ingen undtagelse.

4. Sølvhalskæde
Jeg kunne egentligt godt have valgt et stykke tøj, men jeg synes faktisk, at halskæden her fortjente det endnu mere. Den har givet et pift til mine outfits i den forgangne måned, og derfor er den kommet med på månedens favoritliste.
IMG_4753
5. Sort rullekrave
Sidst, men ikke mindst den sorte rullekrave. Hold nu fast, hvor jeg brugt netop den her strik meget. Ugentligt tror jeg. Og den holder – materialet, formen og nej, jeg er stadig ikke træt af den.
tilnordrobe

Det var mine favoritter fra den forgangne måned. Hvad har været dine januar-favoritter?