laederbukser

Jeg viste for et par uger siden en af sæsonens garderobetilføjelser på vores instagram – nemlig mine nye læderbukser. I den forbindelse blev jeg spurgt om jeg ville dele min tanker om købet og smide et link til dem. Det gør jeg selvfølgelig gerne.

De af jer, der har læst med fra starten af – og måske endda helt med fra Ganske Enkelt-tiden ved, at jeg har snakket om læderbukser i ualmindeligt lang tid. Men faktum er bare, at det har taget tid at finde de helt rigtige – og for mit vedkommende at finde dem til en pris, der var til at betale. Men det er lykkedes ikke desto mindre tilbage i oktober og nu er der altså flyttet et par læderbukser, eller læderleggings om man vil,  ind.

Kort fortalt er bukserne fra Selected Femme og modellen hedder Sylvia. De findes lige her og står til 2800 kr. Jeg endte dog med at købe mine på Trendsales til under det halve og dermed til en væsentligt mere overkommelig pris. Jeg kan kun anbefale at kigge derinde og dermed både spare økonomiske og miljømæssige ressourcer ved at købe secondhand.

Jeg endte med at vælge lige præcis denne model, fordi:

Kvaliteten og pasformen er helt ideel: let, strechy læder, der sidder til hele vejen ned (også ved anklen) og som former sig efter kroppen. Har efterhånden prøvet en del og kan altså ikke anbefale læderbukser uden stretch, hvis de for alvor skal være rare og sidde til.
Der er ingen lommer eller lignende til at give 4-baller eller lignende bagpå.
Der er ingen irriterende knap i taljen, men derimod lynlås i siden.
De er let højtaljede
Der er syningerne UNDER knæet fremfor midt på låret, hvilket gør at låret slipper for at ligne en skinke. Ret vigtig detalje, synes jeg 😉
Der er ingen lynlåse i anklerne, hvilket betyder at bukserne kan klippes af, så de passer til min beskedne benlængde (jeg er 172 cm).
– Sidst, men ikke mindst er kvaliteten god ift. prisen. Jeg har prøvet en del modeller til både 3-4- og 5000 kr. og jeg synes, hånden på hjertet, ikke, at modellen her står tilbage for dem, der er langt dyrere.

fil_000-4
Nu har bukserne så været i brug adskillige gange og min konklusion er, at de er lige så flotte og anvendelige, som jeg håbede. For mig er de pt. mest i brug til lidt pænere hverdag samt til fester, idet de fleste dage går med specialeskrivning, hvor komforten er 110 % det vigtigste. Men jeg ved, arbejdslivet venter lige om hjørnet og her kommer de uden tvivl til at blive en hverdagsfavorit.

HAR DU LÆDERBUKSER I DIN GARDEROBE?