The Nordrobe Challenge from Nordrobe on Vimeo.

DE TRAVLE MORGENER, HVOR DU HAR SVÆRT VED AT FINDE BARE TO STYKKER TØJ, DER PASSER SAMMEN?

Sådanne dage har de fleste af os vist af og til – men vores erfaring har vist, at jo mere overblik over garderoben, jo færre af den slags dage.

Læs også Hvorfor tøjkriser handler om mere end tøj

TANKEN OM AT SMIDE UD OG STARTE FORFRA?

En af de ting, vi hører oftest, når vi taler om garderobe er: “jeg havde overvejet at smide det hele ud også starte forfra”. Og vi kan ærligt sige, at vi har haft det på samme måde. Noget tyder altså på, at rigtig mange oplever frustration og opgivenhed, når det kommer til garderoben. I stedet for at starte forfra, synes vi, at du skulle starte med at finde ud af, hvad det er der virkelig fungerer for netop dig. (og tilmelde dig vores challenge nedenfor!)

DEN MANGLENDE LYST TIL AT GÅ MED DET, DER HÆNGER DER I SKABET?

Har du også tøj, som du ofte tager frem og overveje at tage på, men som du så lægger tilbage igen? Kunne det ikke være lækkert at finde ud af, hvorfor – og evt. få det i brug igen?

TØJET MED PRISMÆRKER, DU ENDU IKKE HAR FÅET I BRUG?

Rigtig meget tøj var en god idé, da du stod i tøjbutikken eller sad på nettet og klikkede det hjem – noget andet er at få det i brug, så du føler dig lige så velklædt, som du drømte om. Vi vil gerne hjælpe dig igang med at bruge det – det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores challenge, så guider vi dig derfra.

HAR DU OGSÅ FAVORITTER, SOM DU REDDER DIG GANG PÅ GANG?

Vi har alle sammen favorit tøj og vi er sikre på, at du også godt er klar over, hvilke stykker du bruger mere end andet. Favoritterne er ofte det første, du tager på efter alt er blevet vasket – og dem, du savner, lige før du vasker. Brug en uge på at udforske dine favoritter – og bliv klogere på, hvordan du får flere af den slags stykker tøj i din garderobe.

KAN DU SVARE JA TIL BARE ET ENKELT SPØRGSMÅLS, SÅ TILMELD DIG THE NORDROBE CHALLENGE
LIGE HER
Nu på mandag, d. 9. maj, starter forårets garderobeudfordring – og du skal da være med! The Nordrobe Challenge er en tre ugers garderobeudfordring dedikeret til forårsfavoritterne i din garderobe – både dem, du allerede kender og dem, du ikke har opdaget endnu.

Forløbet er bygget op af en uges introduktion, en uge, hvor du lærer din eksisterende favoritter godt at kende og en uge hvor du får lov til at udforske det endnu ukendte potentiale i din garderobe. Til sammen giver det dig overblik over, hvad du allerede har hængende i skabet, hvorfor du elsker det tøj, du gør – og hvordan du fremadrettet kan få meget mere ud af dit tøj.

IMG_5555