img_7766

Min vinterfrakke har været et helt emne for sig. Bare spørg min læsesalsmakker. Det var ikke nemt at finde og udgjorde dermed den perfekte overspringshandling 😉 Anyway, tilbage i september på en shoppetur med ingen mindre end Trine dukkede den altså op. Nu har jeg så haft et par uger til at prøvekøre den og derfor tør jeg godt sige, at jeg allerede er rigtig glad for den. Ikke desto mindre ville jeg lige dele mine tanker bag valget i form af de spørgsmål, som jeg brugte som rettesnor.

HVILKE FYSISKE BEHOV HAR JEG?

Helt overordnet skulle frakken fungere som overgangsfrakke, da jeg allerede har en parka, jeg bruger i de koldeste måneder. Dermed skulle den særligt være god til perioden oktober-november og marts-april. Dertil så cykler jeg hver dag og det skulle den selvfølgelig også kunne fungerer med. Derudover så har jeg et krav om, at alle mine jakker skal være foret og så skulle den også kunne knappes helt op i halsen. Og nåja, så ville jeg rigtig gerne kunne have en god mængde tøj under den, fx en læderjakke eller en stor sweater.

HVILKE TRENDS, MÅ DEN GERNE AFSPEJLE?

Bindebånd og wrap-effekt ala min sæsoninspiration. Dertil kan jeg godt lide de lidt bredde og kortere ærmer som blandt andet ses hos Henrik Vibskov denne sæson. Og så måtte den ikke ligne den, jeg har haft de sidste mange sæsoner.

HVILKET SNIT ER FLATTERENDE?

Den måtte først og fremmest  gerne være lidt oversize, men ikke blive alt for voldsom og “kjoleagtig”, når den nu skulle have bindebånd. Jeg er nemlig klart pænest i et mere firkantet og “lige” snit. Dertil skulle den være under knæet og gerne længere.

HVILKE MATERIALER FORETRÆKKER JEG?

Uld, men ingen mohair. Og så selvfølgelig en god og holdbar kvalitet, som altid!

HVAD ER BUDGETTET?

Max. 2000 kr.

HVAD BLEV RESULTATET?

For mig endte det med at blive en sort uldfrakke fra & Other Stories. Snittet, materialesammensætningen, for og prisen fik det hele til at gå op i en højere enhed. Jeg er særlig vild med, at den er dobbeltradet og at stoffet er vævet med struktur.

Og her er den så – selvom jeg ikke helt synes, at den helt kommer til sin ret på billederne, så ville jeg alligevel lige vise den frem. Nu mangler jeg bare at finde de rigtige lange handsker / luffer til at komplementere den.

 

HAR DU KØBT FRAKKE I ÅR?

img_7770

img_7799

img_7793


Indlægget er skrevet af Thea