Vi har ramt 1. september – og mere til. Officielt er det efterår, men som altid er september vejrmæssigt lidt af et mix. Selv har jeg stadig dele af sensommertøjet hængende suppleret med de ting fra efterårsgarderoben, som jeg havde brug for, da det var koldere for et par uger siden. Jeg har stadig bare fødder de fleste dage, men sandalerne har jeg allerede pakket væk. Jeg cykler i uldjakke, men det står åben det meste af tiden.

September er på alle måder en overgangsmåned – og sådan kan jeg lide det. September er udover maj yndlingstiden på året. 

Normalt har jeg ved denne tid haft mere eller mindre styr på min garderobeplanlægning for den kommende sæson, men i år er det anderledes. Og det er der flere grunde til.

1) Jeg er startet i et nyt (fedt!) job i en ny branche og udover at bruge de fleste vågne timer på det, så er jeg også langsomt i gang med at finde ud af, hvad mine behov reelt er. Altså hvad det er for noget tøj, jeg savner i en ny hverdag.

2) Sidste efterår var moden spot on ift. min stil og behov. I år synes jeg, at der er længere mellem pletskuddene. Derfor er der generelt set mere arbejde i at finde kandidater til den endelige shoppeliste.

3) Jeg har, fordi sidste efterår var så godt rent garderobemæssigt, allerede en fin efterårsgarderobe af ting, jeg knuselsker og derfor skal evt. nye tilføjelser være helt rigtige.

Men ikke desto mindre har jeg som altid lyst til at dele processen med jer. Jeg følger som vanligt tilgangen fra sidste efterårs garderobekursus #nordrobeplanning. Alle indlæggene er frit tilgængelige, så du er velkommen til at springe på.

Jeg gør det, fordi jeg ganske enkelt ikke kan undvære det endelige resultat, nemlig et styleboard og en shoppeliste, jeg navigere efter resten af sæsonen. Ser jeg tilbage på sidste års resultat (se nedenfor), så satte netop de to ting retningen for min shopping langt ind i 2018 og alle tingene er stadig favoritter.

 

Men inden vi kommer til den mere farverige del, handler det om at få styr på manglerne. Mere om det i næste indlæg.

HAR DU FÅET STYR PÅ EFTERÅRSGARDEROBEN?