20160114-101-220160115-101-2

Igår afsluttede jeg Discovering favourites, men inden jeg tager hul på næste challenge, Facing failures, vil jeg lige dele min oplevelse med jer.

Faktisk er jeg blevet overrasket. Overrasket over at jeg har givet mine outfits en samlet score på mellem 28 og 39 ud af 40 – jeg havde regnet med at alle ville score højt og ret ens, men det var ikke helt tilfældet. Det har vist sig at forskellen ligger i detaljen, og jeg vil i indlægget her dele et par af de a-ha oplevelser jeg har haft. Mine fem outfits var som følger:
outfits

Mandag, silkekjole – min dårligste score. Simpelthen fordi at jeg havde gummistøvler på, og skulle ud af huset. Jeg følte mig alt for “praktisk” og det resulterede i at mit outfit fik en dårlig score. Havde jeg haft mine vinterstøvler på (som torsdag og fredag) havde jeg endt med en score over 35. Det er utroligt hvad fodtøj kan gøre.

Tirsdag, blazer – Min anden dårligste score. Det skyldes bukserne, som ikke sidder helt optimalt. Jeg elsker snittet og de er rigtig behagelige, men de glider ned, og så trænger de til at blive farvet. Ellers er det et typisk “Trine-look” og jeg følte mig godt tilpas.

Onsdag, blondeskjorte – 3.pladsen. Faktisk have jeg troet at dette outfit ville blive nr. 1 – jeg elsker både mine ankelstøvler, mine pleatherleggings og min blondeskjorte. Problemet blev vejret – det var simpelthen for koldt. Ellers havde det måske vundet, hvem ved?

Torsdag, pleatherleggings – 1. pladsen. Dette outfit viste sig at være det perfekte vinteroutfit for mig. Med mine nye vinterstøvler på fødderne, lag-på-lag uld, og mine allerbedste bukser, kunne vinteren bare komme an. Jeg følte mig velklædt, varm og helt igennem tilpas.

Fredag, lang cardigan – 2. pladsen. Ugens mest feminine look, og mit anden-bedste outfit. Kombinationen af blonder og grov strik, er lige mig. Samtidig var jeg dejlig varm, til trods for vejret, og mere skal der altså ikke til.