Vi er igennem Discovering Favourites og som skrevet i dagens mail, er det tid til at kåre favorit-outfittet. Personligt har jeg i denne uge fået nogle rigtig gode perspektiver på min garderobe. Jeg har blandt andet nydt at blive udfordret til at bruge mit yndlingstøj netop i en uge, hvor jeg har arbejdet hjemmefra og vinteren for alvor har indfundet sig. Jeg syntes, at det gav nogle rigtig gode outfits, som har hjulpet mig med at stille skarpt på oplevelsen af at være velklædt og føle mig godt tilpas. Her kommer det outfit, som fik højest score i den forgangne uge.

MIT VINDEROUTFIT

Mit vinderoutfit blev det fra i torsdag. Se mine svar på spørgsmålene fra vores worksheet nedenfor.

20160108-127

Hvor mange point fik dette outfit ud af 40 mulige?
38

Hvilke stykker tøj (og sko) indgik i outfittet? – Beskriv form og materiale.
Sorte chinos i uldblanding med rib på indersiden
Sort langærmet silkebluse i A-snit med slidser
Sort lang cardigan i merinould
Sorte bikerstøvler i
Sort skuldertaske i glat læder
Ring med stor herkimersten

Hvilken parameter scorede det højest på?
Sociale arrangementer og følelsen, det skulle give

Hvilken parameter scorede det lavest på?
Fysisk udfoldelse og drømmeoutfit

Hvad trak den samlede score ned?
Vintervejret trak en smule ned

Hvad kunne have givet dit outfit endnu højere samlet score?
En læderjakke eller et par mindre praktiske støvler

Hvad har outfittet lært dig om det tøj, du har det allerbedst i?
1. Tynde langærmede bluse er perfekte, når man er ved at gå kold i strikket sweater – gerne med detaljer
2. Kombinationen af uld, silke og læder virker altid
3. Alternativer til jeans er et hit og skaber variation, når overdel som oftest er strik
3. Et par kraftige støvler mere lidt højere hæl ville gøre min vinter sjovere

20160108-128

20160108-131

Jeg kan virkelig godt lide vinderoutfittet fra i torsdag, men på nogle måder overraskede det mig, at det var det, der løb af med sejren. Jeg var nemlig på nogle måder mere glad for det i tirsdags. Discovering Favourites understregede dog netop, hvor vigtigt det er, at underdelen passer til dagens aktiviteter. Valget af jeans i tirsdag betød nemlig, at outfittet med kimonoen ikke fik så høj en score, som den kunne have gjort. Jeans var simpelthen lidt for ukomfortabelt til en dag med hjemmearbejde og cafébesøg, hvor det sociale krav om at være velklædt omvendt var knapt så stort, som hvis jeg havde været på arbejde. Havde jeg været på arbejde, havde jeg altså nok endt med at give outfittet en højere karakter.

I morgen går vi løs med Facing Failures, og jeg glæder mig til at komme i gang med at udfordre nogle af de ting, jeg ikke bruger så meget, som jeg kunne.

HVORDAN GIK DIN UGE – OG HVAD ENDTE MED AT BLIVE DIT VINDEROUTFIT?