Glædeligt efterår 🍂

Efter en lang, fabelagtig sommer uden ret mange tanker omkring garderobe – og uden ret mange ord her på bloggen om selvsamme, er det tid til en efterårsstatus på garderoben. For jeg hilser efteråret velkomment og har i år haft et særligt fokus på mentalt og fysisk at gå ind i den nye sæson med åben sind og mærke efter; hvad vil dette efterår mig mon? For mig betyder det, at jeg lige pt. bruger alle de timer jeg kan på at stirre ud på septembers blå himmel og følge naturens skiften tæt fra på plads på altanen.

Som sædvanlig har jeg også samlet mig en række billeder som inspiration til, hvordan jeg kommer til at gå klædt denne sæson. Til sammen danner det sæsonens styleboard.

Fokus denne gang har været at holde det enkelt. Det betyder halvt så mange billeder, som jeg plejer.  For det første mangler jeg, efter et år, hvor jeg har investeret i en del nyt til min arbejdsgarderobe, ikke det store. Fokus har derfor været at fortsætte de gode takter fra min aw18 garderobe, hvor jeg tilføjede både nyt overtøj og en del god strik samt fra min forårs- og sommergarderobe, hvor toner som blå, beige og camel (og peach!) sneg sig tilbage – og dermed få sat de ting i spil i efterårsgarderobe. For det andet har jeg denne sæson lyst til et lidt simplere udtryk med tone-i-tone og strikkede sæt. Tilsat masser af smykker og små detaljer af peach og ravfarvet 😉

Derefter har jeg, som sædvanligt, matchet mit styleboard med tøj fra min eksisterende garderobe af favoritter som fx både tæller en sort oversize fintstrikket bluse fra 2015 og en beige trenchcoat fra i sommers. Og så har jeg suppleret det op med de bedste bud på potentielle tilføjelser. Noget er konkrete behov, herunder fx et par brune hverdagsstøvler en lille hæl samt ønsker, fx en smuk, brunlig mønstret kjole. Dertil har jeg rodet min smykke samling igennem og hævet det frem, jeg allerhelst vil gå med nu.

Til sammen danner det rammen for min garderobe, shopping og påklædning langt ind i vinteren.

Hvad kigger du efter denne sæson?