Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

6stk/set 1-4" Pensel Sæt af Høj Kvalitet PTE Hår Olie Børste støvfri Rengøring af Pensler for Kunst Levering eller boligindretning

kr121.45 kr109.30
  • Børste Materiale: Andre
  • Materiale: TPR Handle+PET Hair
  • Funktion: Rengøring
  • Type: Pensel
  • Mærke: SØG
  • Model-Nummer: SZ004

Nyhed

- +

6stk/set 1-4" Pensel Sæt af Høj Kvalitet PTE Hår Olie Børste støvfri Rengøring af Pensler for Kunst Levering eller boligindretning

Antallet af Stykker:6

Materiale:TPR Håndtag+dyrehår

Pakke Inkluderet:

1stk*1" Paint brush

1stk*1.5" Paint brush

1stk*2" Paint brush

1stk*2.5" Paint brush

1stk*3" Paint brush

1stk*4" Paint brush

Om Forsendelse:

1. Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

2. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Vær mere opmærksom på at din ordre-adresse, som SKAL passe til din leveringsadresse.

3. Efter betaling af varer bliver sendt ud i 2-5 dage(Vil blive udvidet i weekender og på helligdage).

4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i Fortoldning Tid i de enkelte lande.

5. Forsendelse vil blive over hele verden via www.nordrobe.dk Standard Shipping/ePacket/China Post, der er Registreret luftpost/Fedex/DHL/EMS og så videre.

6. Hvis du ikke har modtaget din vare inden for 50 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og svare dig så hurtigt som muligt.

7. Købere er ansvarlig for alle yderligere Told Gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.

Omkring Returnering & Refusion

1. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.

2. Hvis de elementer, som er i din besiddelse i mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.

3. Du bør sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de købere, der vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab.

4. Før returnering af varer, bedes du sende os forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.Vi vil beskæftige os med dem, så snart vi modtager varerne.

5. Check venligst elementer, når leveret, hvis den er beskadiget, bedes du venligst acceptere dem, og du kontakte os først.Vi vil lave en bekræftelse og vi kan sende dig en ny.

Om Feedback:

1. Noget feedback fra dig vil være meget værdsat.Din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling.

2. Hvis du er tilfreds med vores service eller produkter, kan du efterlade en positiv feedback og 5 STJERNER.

3. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte med os, og vi vil komme tilbage til dig før.P lease d på ikke forlade Negative Feedback, uden at spørge os om hjælp.

4. Feedback er vores liv, før du forlader en neutral eller negativ feedback, bedes du kontakte os for at få en bedre løsning.

5. Vi vil føle sig forpligtet, og gør vores bedste for at løse ethvert problem og give dig vores bedste service.På forhånd tak for din tålmodighed.

Kontakt Os:

1. Hvis du ønsker at placere en stor ordre til engros, er du velkommen til at kontakte os.

2. Hvis du har brug for at bestille flere varer, behager lad os vide først.Vi kan tilbyde dig nogle rabat.

Bemærk Venligst:

1. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for Told.

2. Købere bære hele ansvaret for alle de ekstra udgifter, der er påløbet(Hvis nogen).

3. Hvis du er en russisk køber, skal du udfylde dit fulde navn.Eller send en besked for at fortælle os.

Tags: finder nøglen, maling smock, pictur, stor dinosaur, dinosaur model, bluetooth-tracker, velociraptor, graco maling sprøjte, bluetooth finder nøglen, tabt nøgle

Relaterede varer