Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Sølv/Guld Rattet Trim-Knappen For Range Rover Sport Styling

kr244.19
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • For Range Rover Sport Tilbehør: For Range Rover Vogue Tilbehør
 • Materiale Type: Zin legering
 • Item Højde: 0inch
 • År: 2014-2017
 • Item Bredde: 0inch
 • Element Type: Interiør Lister
 • Model Navn: Rattet Knappen Trim
 • Element Vægt: 0.2kg
 • Rattet Knappen Trim: Tilbehør til bilen for Range Rover Sport
 • Item Længde: 0inch

Nyhed

- +

Sølv/Guld Rattet Trim-Knappen For Range Rover Sport Og Range Rover Vogue 2014-2017 Bil Styling Tilbehør

Emne:Rat Knap Dæksel Trim

100% Helt Nye Og Høj Kvalitet

Materiale: Høj Kvalitet Zin Legering

Nem at Installere,Tilbage med dobbeltklæbende 3M sticker

Pakken indeholder 1 stk rattet knappen trim

Perfekt Til Range Rover Sport 2014 2015 2016 2017

For Range Rover Vogue 2014 2015 2016 2017

Betaling

Vi anbefaler dig at betale på www.nordrobe.dk .

West Union, TT og alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW .

Vær betaling inden 3 dage efter, du har for at sikre hurtig forsendelse og levering.

Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen.Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Garanti og Garanti

Vi tilbyder 12 måneders garanti, købe tillid!

Alle produkter er gået igennem strenge test af vores erfarne KVALITETSKONTROL før afsendelse.Men der kan være nogle uforudsete problemer.Vi vil reparere de produkter, gratis omkostningerne på arbejdskraft inden for garantiperioden.Omkostninger del erstattes på dig.Menneskeskabte fejl og skader, som brudte, scratch ikke omfattet af vores garanti.

Vi tilbyder 15 dage tilbagebetaling/erstatning med gratis returforsendelse kun for de elementer, der ikke svarer til beskrivelsen eller vare er defekt, eller hvis du modtager en forkert vare.For andre af grunde, vi tilbyder 7 dage erstatning/tilbagebetaling.Vi refunderer udgifterne til produkter, der snart efter, at vi modtager de returnerede en, som er ny, da vi sendte den til dig.Nå, forsendelsesomkostninger og håndtering gebyrer vil ikke blive refunderet.

Alle fragtomkostninger (afsendelse og gensende) er afholdt for Reparation/Erstatning/Tilbagebetaling er på dig.

Tilbage

Du har 7 dage til at kontakte os og 15 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Alle returnerede varer skal DU VÆRE i den originale emballage, og vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet.

Vægt:

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Den Pris, du har betalt for elementer, der udelukker enhver told skat.Vi har endnu ikke skulderen nogen opgaver i modtagerlandene.

Vi plejer at erklære dine varer som GAVE eller PRØVE osv.på den handelsfaktura, eller told-erklæringen, bemærk venligst at dette lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt eller skal betale.Og vi forsøger at hjælpe dig med at minimere enhver GST eller V. A. T eller andre importafgifter, skatter og afgifter, men vi kan ikke garantere, ingen skat, da det afhænger af dit land ' s politik.Selv om toldbehandlingen, er ingen af vores ansvar, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig i henhold til vores 7 år eksporterende oplevelser.

Alle e-mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag.Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Seriøs Køber Kun!Vær sted byd kun hvis du er enig i alle de vilkår.

Feedback

Din positive feedback og 5 stjerner vil være meget værdsat.Vær venlig ikke at efterlade nogen neutral eller negativ feedback, uden at kontakte os, hvis du har problemer med ordren.Vi vil salve alle problemer for dig med en god måde, men den negative feedback kan gøre noget.

Gud i begge vores hjerter, vi vil gøre vores bedste for at løse enhver tvivl og lad dig 100% tilfredshed, bør de varer, du har bestilt eller vores service ikke tilfredsstille dig.Tro os, MANGE FREMMEDE mennesker, der BLIVER BEDSTE VENNER NORMALT BEGYNDER FRA BESTRIDER, ikke negativ feedback.Tak for din støtte!

HAR EN NICE SHOPPING!

Tags: pad land rover range sport, udvalg af tilbehør evoque, fælge række evoque, range rover sport døren carbon, kobber zin, range rover sport carbon dåse, zin-tv, discovery rattet, range rover stretch, land rover ringede rover sport

Relaterede varer