Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Roanyer falske bryster H Cup silikone bryst former med arme hele kroppen passer til transvestit shemal transseksuelle

kr5 788.78 kr2 604.95
  • Model-Nummer: H CUP MED ARME
  • Størrelse: BODY SUITS
  • Vægt: 7.9kg
  • Mængde: 1000
  • Mærke: ROANYER
  • Sjofelt Billede: No
  • Seksuelt Suggestive: No
  • Materiale: Medicinsk Silikone
  • Element Type: Bryst Form
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Nyhed

- +

Anmeldelse

Sørg for at læse følgende oplysninger, før du afgiver ordren

1.Told Bedes du må indse, at der kan være told for alle importerede produkter.Told, der opkræves af rederiet ved ankomsten.Vores pris omfatter ikke told.Køber har selv ansvaret for told.

2.Fortoldning forsinkelse Ekstra omkostninger eller forsinkelser kan forekomme i løbet af den internationale skibsfart.Leverandørerne er ikke ansvarlige for forsinkelser, der er forårsaget af toldvæsenet i dit land.Vi håber oprigtigt, du ikke bruger ekstra udgifterne til import eller fortoldning af forsinkelse, som en grund til at anmode om refusion til eller forlader en negativ feedback.

3.Tvister og gennemgå Venligst kontakt os, hvis der er nogen problemer med produktet.Vi vil helt sikkert forsøge at hjælpe.Men du behøver ikke at åbne en sag for vores kommunikation.Vi sætter pris på dit samarbejde.

4.Størrelser og hud farve, Vi har en generel størrelse, som er egnet til forskellige mennesker.Bemærk venligst, at der altid vil være farve-forskel på grund af forskellige lys, computer-skærme og forskellige mennesker at gøre maske.

5.Vi må ikke vende tilbage eller refusion eller ændre til enhver customerized produkter.

6.Kunder fra Rusland , skal du sørge for, at du forlader dit rigtige navn og fulde navn, når du afgiver ordren.Ellers kan du ikke modtage produktet.

7.Kunde fra Brasilien , bedes du forlade dit CPF-nummer for toldangivelsen.Ellers kan du ikke modtage pro duct.

Q&A

Q: Hvornår vil du sende produktet?

A: Vores produkter er håndlavede og lavet på bestilling.Generelt, vi har brug for syv dage til at forberede produktet efter din betaling.Hvis du er i en fart, bedes du kontakte os.Vi kan altid gøre noget for at hjælpe.

Q: Hvor længe vil jeg få produktet?

A: International shipping tager omkring fem til tyve dage.Det afhænger af shipping company og fortoldning.Vi anbefaler, DHL eller UPS, hvis du ønsker at få det snart.

Q: Vil du skrive, hvad der er inde i pakken, når de sender, og hvad gør du erklærer for told?

A: Vi vil erklære'party maske eller 'proteser' for told-og intet mere, om at produktet vil blive nævnt på pakken.

Q: kan du gøre customerized produkter eller hud farve?

A: Vi har endnu ikke customerized produkter.Vi sjældent har customerized hud farve, og det tager ekstra tid og omkostninger.Kontakt os, hvis du er sikker på du vil customerized hud farve.

Tags: snag, silikone form fliser, silikone puder arm, store bryster, kæmpe falsk gravide mave, bodysuit mandlige, silikone form, man falske bryster, bryst silicium, 1 falske bryst

Relaterede varer