Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

LESU Smalle Dæk til 1/16 RC Traktor, Lastbil Dumper Model hjulnavet, Aksel TH16696-SMT3

kr96.48 kr79.14
  • Materiale: Gummi
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: LESU

Nyhed

- +

※LESU Smalle Dæk til 1/16 RC Traktor, Lastbil Hjul Hub Aksel Dumper Model

※ Specifikation:

Mærke: LESU

Materiale: gummi

Velegnet Til: 1/16 DIY Bruder, 1/16 DIY RC Traktor, Lastbil Model

ID: LS-1-16-60002

※ Pakken Indeholder:

1Pair Smalle Dæk

Hvis du har en forespørgsel eller ikke er sikker på, om det er korrekt element, som du vil, pls velkommen til at spørge mig før køb.

※ Forsendelse Politik:

1, Vi sender til OS, CA, UK, FR, DE, RUC, AU, JP, de Fleste EU-Lande.Hvis du er i et andet land, så kontakt mig for forsendelse detaljer, før du køber.

2, Købere fra Israel, Brasilien og sydamerika, Mellemøsten kontakt sælger for shipping, coz måske nogle gange kan vi ikke sende til dit land coz af forsendelse begrænsning.

3, Shipping tager 6-18 hverdage.

※ Returret:

Vi ønsker kun at beskæftige sig med seriøs køber.

Hvis din vare har fået noget problem, bedes du kontakte med mig, vil vi være med til at løse, og vi er meget fortrolige med dette produkt.

Du må ikke nemt at åbne en tilbagevenden anmodning på eBay når du finder et problem, der vil føre til en dårlig sælger ydeevne, vi vil hjælpe til ende.

※ INTERNATIONALE KØBERE BEMÆRK VENLIGST,

Import afgifter, Skatter og Gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelse omkostninger, vil Disse afgifter er købers ansvar.Men vi kan hjælpe med at undgå dette, bedes du contact.

Forhør dig hos dit land brugerdefinerede office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil være forud for at købe eller biding.eBay Grænseoverskridende Handel drevet af ChannelEffect

Tags: farm traktor, trolley hjulet, rc lastbil, lesu lastbil, lesu rc lastbiler, agricultur traktor, rc dæk, LESU, rc trailer 116, drive-hjulet lastbil

Relaterede varer