Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Ali Dronning Peruvianske Hår Body Wave Virgin Human Hair Bundter Med 13x4 øre Til Øre Blonder Frontal Naturlige Farve Bundter Med Lukning

kr1 648.70 kr989.22
 • shipping time: Afsendt inden for 48 Timer, der er Modtaget, inden for 2-5 hverdage
 • Den Menneskelige Hår Type: Peruvianske Hår
 • Frontal Tekstur: 130% Density Withe 13x4 Lace Fronrtal
 • Længste Hår Andel: >=15%
 • Hår Fordel: Kan blive Rettet, krøllet, og Nyindrettet Som Dit Eget Hår
 • Emballage: 3 stk Skud & 1 pc-Lukning
 • Velegnet Døende Farver: Alle Farver
 • Tekstur: Body Wave
 • Kemisk Behandling: INGEN
 • Mærke: ali dronning
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • blonder tekstur: Schweiziske Blonder
 • Kan Blive Permanentet: Ja
 • Hår Farve: Naturlig Sort Farve, Kan være Farvet og Bleget til Anden Farve, Du Ønsker
 • Blonder Farve: Medium Brun
 • Hair Kvalitet: Fuld Kutikula Justeret Hjælpe Dig Med At Undgå Problemer Sammenfiltret
 • Materiale Kvalitet: Jomfru Hår

Nyhed

- +

Høj Kvalitet Hår Bundter Med Blonder Frontal

Varer Navn: Peruvianske Krop Bølge Menneskehår Bundter Med Frontal Mærke Navn: Ali Dronning Hair Products Co., Ltd Hår Farve: Naturlig Sort Farve, Kan være Farvet og Bleget.Lukning Tekstur: Swiss Lace / HD Blonder / Gennemsigtige Blonder Lukning Størrelse: 13x4 Med 130% Tæthed Hår Længde: 10"~26" Hår Materiale: Høj Kvalitet 100% Menneske Hår Leveringstid:2-5 Dage Fra DHL/FEDEX Funktion: Sund, Fuld og Hoppende Tekstur

Forsendelse Metode:

FedEx, DHL, www.nordrobe.dk Standard Shipping, DPEX,USPS Alle Tilgængelige.Pls sætte den korrekte leveringsadresse informaiton uden P. O box & APO

Told Skat:

Express Company ikke kunne Acceptere Enhver Adresse Med P. O box / SPO.og bør være betaler af køber, det er ude af vores kontrol, håber du kunne forstå.

Kan Håret Farvet Eller Bleget?

Ja, for at det kan blive farvet,krøllet,rettede,strygejern glattet og bleget, så din egen stil. (PS: Pls ikke overstige 150 C, eller håret vil blive ødelagt.)

Hvordan til at børste mit hår?

Brug bred tand kam forsigtigt børste dit hår.krøllet hår pls glat hår i hånden.Må ikke børste hår fra rod til spids, startende fra den ender, kam igennem, og derefter fra midten, så endelig går fra toppen.

Hvorfor Er Mit Hår Skud At Komme I Karambolage?

Da dette er 100% human jomfru hår, håret er stadig med fuld neglebånd tilpasset i samme retning.Efter at vi gør den glat hår i forskellige curl mønstre, neglebånd på hvert hårstrå er ikke længere ligge ved siden af hinanden, det kan være at gå op og frem, derfor er det nogle gange vil du føle det er ikke meget let at køre fingrene gennem håret, og dette er simpelthen fordi, det har en hår typografi og neglebånd at stoppe fingrene, fordi der fra, hvad de kunne reagere på dine fingre, er en form for angriber.Hår kan blive viklet ind, fordi det er alt for tør og samler alt for meget støv og andre ting, på dette tidspunkt, husk ikke at vaske det med shampoo, fordi det vil gøre det endnu værre.Vask det med klare, varme vand og den dybe tilstand er det for en stund, det vil blive bedre og bedre!

Hvorfor Er Mit Hår Skud Kom Kaste?

Efter fabriksarbejdere sy hår stykker i en pakke, der kan være nogle korte stykker, der ikke er knyttet til skud, så når du først kam eller vaske det, vil det gå ud.Det er ikke udgyde, kam dem ud, og det vil være fint.Den islæt er dobbelt trukket maskine skud for at forhindre, at det er muligt at kaste, hvis du er nødt til at skære skud til at justere hår volumen for din installation, pls sørg for at forsegle kanterne af den islæt, så det vil ikke kaste.Og aldrig vaskes eller kam håret med alt for meget styrke, det er jomfru hår, der har brug for mere af din kærlighed til at tage sig af det,eller det vil bryde ud.

Hvordan til at vaske mit hår?

Hår kan blive viklet ind, fordi det er alt for tør og samler alt for meget støv og andre ting, på dette tidspunkt, husk ikke at vaske det med shampoo, fordi det vil gøre det endnu værre.Vask det med klare, varme vand og den dybe tilstand er det for en stund, det vil blive bedre og bedre!

Tags: peruvianske frontal salg, dronning nala hår, råd hår, ali dronning brazilian hår, jazz-stjerne, nåde hår, curly rød, clouser, tangle kroppen bølge hår bundter, 10 tommer frontal

Relaterede varer