Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Anime Hunter X Hunter Strikket Beanie Hue Mænd Kvinder Retro Kalot Brimless Baggy Melon Cap Mandlige Fashion Beanie Hue Dropship

kr31.75 kr22.23
  • Stil: Casual
  • Materiale: Polyester
  • Mønster Type: Tegnefilm
  • Mærke: FancyQube
  • Navn På Afdeling: Voksen
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Køn: Unisex

Nyhed

- +

Den Betalingsmetode,

Vi kan kun acceptere en Spærret konto, Kreditkort, Western Union.

Begge Bedes betale inden 7 dage fra bestilling.

Forsendelse Vilkår

Standard Service er Kina post, luftpost eller Hong Kong post, luftpost.

Expedited Service er Kina post EMS.

Vi skib fra mandag til lørdag undtagen på helligdage.Begge Bedes du sende os en e-mail, FØR din betaling, hvis du ønsker at ændre leveringsadresse.

Standard tager omkring 18 til 25 arbejdsdage.Gør opmærksom på, at denne Service er IKKE spores.

Expedited Service tager omkring 10 til 15 hverdage.Det er sporbar af dit land posthuset hjemmeside Eller Kina EMS hjemmeside.

Den shipping tid i løbet af feriesæsonen (Jul, Kinesisk nytår osv.) kunne være længere end sædvanlig tid.Både Du tilføje andet 5 til 10 dage, som en forsinkelse.

Returnerer Udtrykket

Hvis du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodningen om tilbagebetaling eller ombytning til en ny.

Hvis du har modtaget en forkert vare, varerne skal returneres i original og ubrugt stand og skal desuden være i den originale kasse og dens emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs hele den beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt har derefter lader til at sikre, at Vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varerne, som er den virksomhed, ud fra den beskrivelse.I den situation, Vi beder om, at du straks kontakte os, så Vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og Vi værdsætter Din virksomhed.

Om Os

Efter 4 år vellykkede skud på eBay, besluttede vi at begynde vores nirvana.I øjeblikket er vi specialiserede i Women 's og Kids Fashion.Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder rygsække besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi dojo.give indfødt - talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb.Vi er forpligtet til 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid!

Tags: docker hat, cap docker, cap demon, auto slangeløse, hat punk, skjolddrager., brimless hat, noodle roller, creme tørklæde, dickey

Relaterede varer