Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

MOC-0207 byggesten Kompatibel Kreativitet Hoberman Sfære Technicle Mursten Gaver Diy-Toy Julegave

kr235.89 kr165.11
  • Aldersgruppe: > 3 år
  • Advarsel: Ingen mærkat, kun elektronisk manual
  • Køn: Unisex
  • Blok Størrelse: Små byggesten(Kompatibel med Lego)
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Plastik Blok Form: Selvlåsende Sten
  • Model-Nummer: MOC-0207 Hoberman Sfære
  • Type: BLOKKE
  • Materiale: Plast
  • Stregkode: No

Nyhed

- +

7767225018433161 Hot Produkter US $ 99.99 / US $ 64.49 / US $ 54.99 / US $ 76.35 / US $ 179.22 / US $ 22.99 /

MOC-0207 Hoberman Sfære

Produkt Navn : Hoberman SphereProduct model:MOC-0207Product materiale:ABS plasticProduct mursten numre: 756PCSSize: L : cm d : cm H : cm AttentionThe billeder er kun til reference, og alle er baseret på det faktiske standarder.Vores produkter ikke kommer med klistermærker, og udskriver have været erstattet med almindelige dele.Hvis den pakke, du har modtaget, er manglende dele, så kontakt mig, du gør n ' t nødt til at bekymre dig, vil jeg genudstedelse af det for dig.Vores produkter ikke kommer med papir vejledningen, kan du efterlade din e-mail efter betalingen ordre, vil vi sende PDF-vejledningen til din e-mail, Tak.

Feedback

1,kan Du efterlade os en 5-stjernede positiv feedback, hvis du kan lide vores produkter,det er meget vigtigt.2,Bedes du kontakte os, hvis du ikke kan lide det,ikke haste til at efterlade en netural eller negativ feedback, før contace os,Bare stole på os,vi kan løse dette bedre for dig.

BEMÆRK !Produkt-pakken ikke indeholder klistermærker og er elektronisk og trykt.Ikke indeholder motor, generator .I tilfælde af at du vælger MOC ikke kommer med en motor, er du nødt til at købe den motor dig selv, kan du blive fortrolig med det.Den trykte dele er erstattet af almindelige dele og ikke indeholder tredjeparts tilbehør.Den manuelle og puds er kun til reference, og er underlagt den faktiske dele pakke.Dette produkt er en MOC produkt, og ikke kommer med en papir manual.Efter indsendelsen af din ordre, bedes du angive en e-mail adresse og vi vil sende den elektronisk brochure til din e-mail-adresse.Alle dele er kvalitets tjekket inden afsendelse, så hvis du finder nogle dele mangler eller er beskadigede, skal du ikke bekymre dig.Kontakt os venligst og vi vil sende dem til dig med det samme uden beregning.

Advarsel:

Du har brug for DIY ved selv at bygge op legetøjet.Great for børn at spille og studere. 1. Hvis beskyttelse tid er ved at passere, bedes du fortælle os at udvide beskyttelsen tid for dig. 2. Hvis du finder nogle dele glip af eller i stykker,skal du kontakte os inden de forlader en negativ eller neutral anmeldelse.Vi vil forsøge det bedste til at løse problemer.Tak! 3. Hvis der ikke er nogen tracking oplysninger, bedes du kontakte os for at kontrollere oplysningerne. 4. Hvis der er et problem omkring vores produkt og logistik, osv.Fortæl os venligst.Vi vil tilbyde den bedste service for dig. 5· Vi tilbyder drop shipping service.Velkommen til engrospriser.Bliv fan af butikken, kan du nyde flere rabatter, jeg vil sætte pris på din gode tilbagemelding ,Tak!

Tags: cube sfære, Teknik, bil lego, bil lego technic, blok teknik, lego-tog station, perle labyrint toy, lego technic, Blok, wm2043

Relaterede varer