Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

Yuji-Hong Bil Gear Dækker Tilfældet for SKODA Octavia Scout, Fabia Manuel Skift Halsbånd i Ægte Læder Cover håndsyede

kr100.75 kr80.60
 • Element Vægt: 0.2kg
 • Materiale Type: Ægte Læder
 • Element Type: Håndbremse Greb
 • Vigtig Bemærkning: Du bedes venligst bekræfte din bil gear shift er det samme med posten
 • Item Højde: 0inch
 • Item Bredde: 0inch
 • Tråd farve: Sort / Rød / Blå / Beige / Grøn / Gul (bemærkning farve)
 • Mærke: Yuji-Hong
 • Gear Covers til: Skoda Octavia 2014 Manuel Gear Skift
 • Læder Farve: Sort Ægte Læder
 • Item Længde: 0inch
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: ISO9001

Nyhed

- +

Varen er i høj kvalitet læder gear cover til særlige bilmodeller, installationen er enkel, parcel omfatter installation introduktion ,nål og sytråd.

Før du placerer ordre bedes bekræfte gear skift af din bil, er den samme som post beskrivelse vis.

Skræddersyet til :Skoda Octavia 2014 Manuel Gear Skift

Læder farve: Sort Glat Læder

Linjer Farve: Sort / Rød / Blå / Beige / Gul / Grøn (kan bemærke den tråd, farve, du ønsker i den rækkefølge)

Hvis der er nogen spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice

BETALING

1.Vi Accepterer Alipay Escow Betaling.Kun efter købere har modtaget de elementer, vi kan få betaling.Den Alipay Escow Betaling kan acceptere Kreditkort, Western Union, Bank Overførsel.Købere har flere valg til at beslutte, den bekvemme måde.

2.Inden betaling, check venligst din leveringsadresse og andre krav til varen.Detaljeret shipping adresse, omfatter:navn, postnummer, telefonnummer og adresse bruges til forsendelse, bruger navn.

3.Når du er færdig med dit køb af denne vare, vi vil forberede varer og gøre forsendelse inden for de lovede dage, så snart som muligt.

4.Vi er ikke ansvarlige for nogen MOMS eller brugerdefinerede afgift.Hvis du har nogen problemer i at gøre betaling, er du velkommen til at kontakte os.FORSENDELSE

1. Worldwide shipping af EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, Kina post, E-pakke, Hong Kong post og osv.. 2. Om leveringstiden, vi ikke kan kontrollere perfekt, vil hjælpe dig med at spore den, indtil du modtager og forsyne dig med tracking nummer.Hvis pakken ikke er kommet frem inden for forventet tid, så kontakt os og vi vil give dig en tilfreds svar. 3. Om levering måde og pris, se venligst den løsning i vælger fragt metode. 4. Hvis du har nogen specielle ønsker til emballage og forsendelse, så lad os det vide.TILBAGEBETALING & RETUR

1. Hvis du ønsker at returnere, skal du kontakte os inden levering.

2. Hvis de varer, beskadiget eller går tabt på shipping måde, vil vi returnere pengene til dig, eller sende det til dig igen.

3. Vær venligst varen ophold den oprindelige tilstand.Hvis det ikke passer dig, at vi kun accepterer ikke beskadigede varer.

4. Du må ikke åbne tvist eller forlade den negative feedback, uden at tale til os, vil vi svare og løse det problem, du har, så snart det er muligt, at holde kommunikation er værdsat.

Tags: mugen håndbremsen, octavia scout ure, gear skoda, gear octavia, v håndbremse, koleos håndbremsen, gear skoda octavia, moulding octavia scout, fabia knop, fabia gear

Relaterede varer