Kurv 0
Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling

OBD2 GPS Tracker Bil Tracker Stemme Overvåge Stikket Ud af Alarm OBD GPS Bil Tracking-Enhed Geo-hegn Hastighedsoverskridelse ACC Opdagelse Gratis APP

kr251.34 kr188.50
 • GPRS: Klasse 12, TCP/IP
 • Levetid Gratis Tracking Platform: www.micodus.net
 • Mærke: ertengtec
 • Spænding: 12V
 • Batteri: 50mAh/3,7 V Lithium-polymer batteri
 • GPS-type: GPS Tracker
 • Placering Nøjagtighed: 10 meter
 • Gps-Modulet: Ja
 • GPS-Chipsæt: MTK høj følsomhed chip
 • LED-indikator: Magt , GPS ,GSM
 • GSM Frekvens: 900/1800MHz
 • Skærmstørrelse: Ingen Skærm
 • Model Navn: MV22
 • Item Størrelse: 45.0X22.5X30.0mm
 • Batteriets Levetid: 30 Timer Og Op
 • Positionering: GPS +LBS
 • GPS Geografiske Placering: Europa
 • Stik: OBD-standard port
 • Out Power: 0.01 w
 • Type: GPS Tracker bil
 • Arbejder Spænding/Strøm: 9-36VDC/32mA(12VDC)
 • Særlig Funktion: Internet Forbindelse

Nyhed

- +

Før du køber,skal du kontrollere

Hvis du har købt det "uden en platform", så når du køber det, er du nødt til at bruge din egen platform.Vælg den version, der i henhold til dit land, så fortvivl ikke, du kan bruge vores platform til lifefree hvis du vælger "Til Asien og Europa" eller "Til Amerika".Vi anbefaler, at du vælger den version, der direkte for at lette fremtidig brug.

MICODUS MV22

MV22 Det er en meget nem lille volumen GPS Tracker,Gratis installation, men det er fuldt funktionel, real-time positionering, diverse alarm funktioner.Velegnet til de fleste biler på markedet.Det vil være din bedste valg. 1).Gratis installation OBD-interface, plug and play.meget nem at bruge. 2).Bred vifte af relevant køretøj modeller Velegnet til mange bilmodeller på markedet. 3).Real-time positionering MV22 understøtter 2 positionering modes; GPS+KG; 4).Geo-fence Oprettet områder for at beskytte din bil. 5).Historie rute Vi kan tjekke at køre ruten i bil gennem den mobile app (MICODUS); 6).Tag alarm Den MV22 har en indbygget sensor.Når enheden er tilsluttet, vil vi modtage en alarm besked. 7).LEVETID GRATIS APP

1)Lille Krop Med Stor Funktion

Giv din bil en sikkerhed garanti!

2), Som Er Kompatibel Med De Fleste Bil

Med den indbyggede skift strømforsyning, vores OB22 Plug & Play OBD GPS tracker understøtter bred indlæseområde spænding: 9-36VDC.De biler, der er produceret efter 2004 kan bruges som normalt.

3)Mediatek Intelligens Chipset

Vores Plug & Play OB22 GPS tracker vedtage high-performance behandling chipest-MTK2503D.Og samtidig reducere strømforbruget med en stor margin for nøjagtigheden af positionsbestemmelse, er steget stærkt.Lad du nyde en mere præcis liv.

4) GPS+LBS Dobbelt Positionering

Vores OB22 understøtter både GPS og LBS positionering, GPS er til udendørs placering.LBS er til indendørs positionering.GPS-position nøjagtighed, der er mindre end 10 m, og den LBS position nøjagtighed, der er mindre end 500m.

5) Stikket Ud Af Alarm

Vores OB22 har en OBD standard interface, det er meget let at installere.Hvis der er nogen, der er tilsluttet vores OB22 fra OBD-standard-interface, vil det sende beskeden "Opmærksomhed!Enheden er ved at blive fjernet! " til din telefon eller platform.

6) OBD-Gratis Opladning

OBD-er den almindelige overenskomst af bil.De fleste biler produceret efter 2004, kan anvendes.Vores OB22 med vedtagelsen af ultra-lavt strømforbrug - bil batteri strømforsyning.Bilens batteri strøm forbrug, vil ikke beskadige bilens batteri.

7) OBD-Gratis Installation

OBD-er den almindelige overenskomst af bil.OBD-interface med de fleste køretøjer er under rattet.Denne holdning er mere passende for os at installationen.Installationen er meget enkel, at opnå plug og tracker.

8) Mini Størrelse Og Glat Udseende

Vores OB22 er meget let og lille, at vi kan holde den i én hånd.Slankt og letvægts,simplise din bil indvendige rum, lidt er bedre.Det er meget nemt at være skjult på hvor som helst.Holde tyven væk fra din dejlige bil.

9) I Det Skjulte Arbejder Mode

Udseendet af vores OB22 ikke har nogen GPS-mark.Hvis der er noget unormalt i det køretøj, det vil give dig en alarm, og ikke udsender nogen lyd eller lys.Lad tyveri ingen steder at løbe.

10) Over Speed Alarm

Når bilen er i bevægelse over en begrænset fart i gennemsnit i en begrænset periode, vores OB22 vil sende over speed alarm SMS til brugeren.På denne måde, vi kan være opmærksomme på brugen af bil og undgå uventede uheld.

11) Lav Batteri Alarm

Når el-forsyningen af vores OB22 er skåret af, så det vil aktivere plug ud af alarm.Når batteriet er mindre end 10%, vil det sende SMS:"Advarsel!batteriet er lavt, skal du oplade i gang! "til SOS-numre.

12) Fleet Management

Hvis du har store køretøjer, der skal til ledelsen på en konto, er vores OB22 er din godt valg.Når du bruger vores platform Tracksolid, du kan spore op til 10000 enheder på en enkelt konto.Det er bekvemt for dig at overvåge alle du tracker i alle tid.

Package skærm

Platform og mobil APP

Hjemmeside:http://www.micodus.net Mobile APP:scan QR-koden på billedet og download mobil-app,skal du logge ind med enhedens id (ovenfor enhed mærkat) og password (den oprindelige password er :123456. Du kan ændre det).

Primære funktion

1.Realtime tracking MV22 Støtte to positionering tilstande, GPS + LBS, ikke længere bekymre sig om at være i stand til at finde; 2.Geo-fence Du kan oprette en sikker zone,af din bil gå ud eller komme ind i denne preset område tracket vil sende alarm information til dig; 3.Historie rute afspilning Vi kan se historien rute i bil gennem den mobile app(MICODUS)eller login-platform; 4.Plug-out alarm Denne funktion er primært at beskytte vores enheder fra tyveri. 5.Når udstyret ved et uheld falder fra eller er bevidst trukket ud af andre, vi kan modtage alarm besked i god tid; 6.Høj hastighed alarm Beskytte os på alle tider; 7.Fleet management Hvis du har brug for til at styre flere enheder på samme tid, kan du kontakte mig og jeg vil hjælpe dig med at skabe en administrator-konto;

Tags: tracker sinotrack, tracker gps tracker obd, gp tracker, OBD2 Scanner, med enkelt akse, solar tracker, tracker køretøj, gps-sporing af køretøjer, fpv hoved tracker, tracker, gps-obd-tracker

Relaterede varer