Jeg har bestemt mig for løbende at lave indlæg med det, der inspirerer mig lige nu og her. Der er nemlig noget utrolig fint i at få samlet og nedskrevet sine tanker, mens man gør sig dem. Der er ingen tvivl om, at vi lever i en tid, hvor modens høje tempo og de sociale mediers konstante informationsflow gør inspiration til en flygtig størrelse og som gør det sværere at finde ud af, hvilke ting vi kan blive glade for i længden. Min erfaring er, at det derfor giver mening at standse op og forsøge at indfange, hvad det er, jeg/du rent faktisk godt kan lide. Det giver noget konkret at arbejde videre med – og så endnu bedre: det giver os inspiration til at bruge det man allerede har på nye måder.

Lige pt. er jeg et sted, hvor min sommergarderobe er helt på plads. Jeg mangler ikke noget og jeg nyder på mange måder bare, at jeg har et godt og sammenhængende udvalg. Jeg har denne sommer lidt mere tøj, end jeg har haft andre år, men det handler langt på vej om, at jeg har tilføjet flere ting med i grå og med mønster til den ellers så sorte base.

Apropos sommergarderobe, så har jeg netop udgivet en blogindlæg på Trendsales Blog om min garderobe og om mit forhold til secondhand. Måske har du allerede set det, men sagen er den, at jeg er blevet hyret som skribent for Trendales og i den kommende tid har fået lov til at lave lidt indhold til deres kanaler. Jeg får ikke penge for at reklamere for Trendsales her på Nordrobe.dk – det er jeg ligesom ikke en stor nok fisk i bloggerhavet til og generelt jeg har i min tid som blogger ikke tjent en rød reje på at reklamere eller benyttet mig af affiliate links af nogen art. Hvad jeg derimod har fået mulighed for nu er det, jeg alle dage allerhelst har villet og insisteret på at gøre: nemlig at skrive blogindlæg om tøj, garderobe og secondhand. Jeg er så glad taknemmelig for mit betalte skribent job og utrolig stolt af at være kommet med på deres hold. Har I lyst til at læse mit indlæg på deres blog, så finder I det lige HERNordrobe er selvfølgelig fortsat Nordrobe, som I kender det <3

Nå, men i forlængelse af snakken om min sommergarderobe, kredser mine tanker i disse dage om ganske små ting, der kan gøre en stor forskel for det enkelte outfit. Små ting, som jeg synes vil gøre min sommerstil mere gennemført.

Billeder herfra

1. ANKELKÆDER
Jeg har egentligt altid brugt en diskret guld ankelkæde om sommeren, men denne sommer er det som om, at jeg har en særlig forkærlighed for de pyntede ankler. Derfor kigger jeg pt. efter en grovere sølv af slagsen og overvejer, om jeg mon selv skulle lave én med forskellige krystaller og lidt bling. Mit gæt: at ankelkæderne bliver det store hit  – om ikke andet så næste sommer.

2. NUDE NEGLE
Neglelak er primært en sommerting for mit vedkommende. Denne sommer er det de rosa-nude farvede lakker, jeg sværmer omkring. Kødfarver kunne man fristes til at sige. Jeg har heldigvis et par stykker i skabet, der bliver brugt flittigt i disse dage.

3. GULDSMYKKER
Guldsmykkerne har haft en lang pause i mit smykkeskrin – men undtagelse af min vielsesring 😉 Men det er som om, at lysten er vendt tilbage og har gravet lidt fine sager frem fra samlingen. Der er ikke meget, der er finere end dobbelt op på halskæder på solbrun hud.

4. HÅRBÅND
Hårbånd er Guds gave til kvinder som mig, der har pandehår. Og et perfekt område, hvis man ønsker at tilføje mere farve eller print til et outfit.

5. MASSER AF RINGE
Jeg har forelsket mig i idéen om at “fylde” mine fingre med ringe og gerne af den markante slags. Jeg skal helt klart have gravet dybt i smykkeskrinet og kigge secondhand efter noget, der passer ting mine pegefingre 🙂

 

 

HVAD GØR EN FORSKEL FOR DINE SOMMEROUTFITS?