I søndags optog og redigerede jeg den allerførst video til Nordrobe nye youtube kanal. Planen er, at jeg i stedet for at skrive de lange indlæg, jeg plejer, vil supplerer med videoer fra tid til anden. Det har jeg valgt, fordi jeg selv elsker at bruge en lørdag formiddag på at stene eller anden madvideo eller tutorial på youtube sammen med min mor morgen kaffe og jeg har på fornemmelse, at jeg ikke er den eneste?

Lidt pudsigt bliver den første film ikke noget om tøj, men i stedet for et indlæg om mine nuværende skønhedsfavoritter. Jeg har længe lovet netop en gennemgang af dem og selvom jeg på ingen måder er skønhedsblogger, så havde jeg åbenbart en del at sige. I videoen snakker jeg lidt om min tilgang til skønhed, om ikke at kunne lide at have foundation på og så går jeg tilsyneladende meget op i at fortælle, hvad alting koster.

Sagen er nemlig den, at videoen (i modsætning til rigtig mange blogs) ikke indeholder sponsorerede produkter. Alt, hvad jeg anmelder er altså noget jeg selv har købt eller fået i gave af veninder og familie – præcis som jer læsere. Jeg ved godt, at det er meget mere undtagelsen end reglen efterhånden i blogland – men derfor føler jeg også, at jeg lige vil gøre opmærksom på det. Dog har jeg lavet en liste over de produkter, jeg nævner.

Nævnte produkter:
Nuori Vital Cleasing Foam
Rudolph Care Sun Face Cream 50
Mádara Tinting Fluid “Sun Flower Golden Beige”
Nilens Jord Jumbo Volume Mascara
(Derma Family Shampoo)

(Urtekram Brown Sugar Shampoo)
Rudolph Care Herbal Mint Shampoo

KAN I LIDE DEN SLAGS FILM OG HVAD KUNNE I TÆNKE JER FLERE FILM OM I FREMTIDEN?