#THENORDROBECHALLENGE – SPRING EDT.

nordrobe_invitation_maj

VELKOMMEN TIL FORÅRETS GARDEROBEUDFORDRING

Det er blevet forår og de fleste af os har efterhånden fundet forårstøjet frem fra gemmerne. Derfor er det tid til endnu en omgang af #THENORDROBECHALLENGE.

The Nordrobe Challenge er en tre ugers garderobeudfordring, der i korte træk går ud på, at du skal udforske og udfordre tøjet i din garderobe for at blive klogere på din holdbare (forårs-)garderobe. Har du lyst til at læse, hvad en deltagelse i udfordringen helt konkret kan give dig og ikke mindst din garderobe, kan du læse Angelas historie lige HER.

Over 450 kvinder nemlig har allerede deltaget og nu er det din tur. Udfordringen kører fra 9. maj til 30. maj 2016 og tilmelding sker lige HER eller nederst på siden.

“Jeg har fået rigtig meget ud af det. Mere end jeg håbede!”
– deltager i januar 2016

 

Forløbet består af: 

1 uges introduktion hvor du lærer lidt mere om, hvordan du kan forstå din garderobe, hvordan du skaber overblik og hvorfor du kan lære af det, du allerede har i garderoben.

1 uges praktisk udfordring, hvor du lærer, hvorfor du har det så godt i dit favorittøj

1 uges praktisk udfordring, hvor du lærer, hvorfor noget tøj ikke bliver brugt nok

“Det har været så fedt, at få de mails fra jer, og jeg har set på min garderobe på en helt anden måde. Jeg har ikke taget billeder og lagt ud, men billederne er i mit hovede ;-). Jeg har fundet ting frem, som nu fungerer så godt sammen med nyt, men som jeg ikke anede fungerede sammen. Har allerede anbefalet jer til veninder og kollegaer. Tusind tak for jeres mails, det virkede 100% for mig.”
deltager januar 2016

Du får:

Mails, så du bliver holdt i hånden og motiveret hele vejen

Worksheets lige til at printe ud og udfylde undervejs

Mulighed for at følges med en masse andre kvinder i gang med samme garderobeudfordring i faceboookgruppen #THENORDROBECHALLENGE. Her kan du dagligt dele dine tanker, billeder og ikke mindst outfits undervejs. Facebookgruppen finder du lige HER eller ved at søge på #THENORDROBECHALLENGE.

Tilmeld dig selv eller en du vil udfordre – så I sammen kan komme et skridt tættere på en forårsgarderobe, der sidder lige i skabet.

20160108-138


JA TAK, TILMELD MIG NORDROBES GRATIS GARDEROBEUDFORDRING


20160108-120

– a durable wardrobe is a Nordrobe