CAPSULE WARDROBE,  NORDROBE PLANNING,  PLANLÆGNING,  SHOPPING

FORÅRSGARDEROBE | VIDEO | 5 GRUNDE TIL AT SÆSONSKIFT ER BESVÆRLIGT

Kan I mærke det, de damer? Foråret har (mere eller mindre) fået fat nu. Endelig! I hvert fald i mit Magnolia træ, der har foldet intet mindre end seks knopper ud på to dage. Og ligesom træerne i disse dage finder forårsgarderoben frem, så står vi andre over for samme proces. Men som de fleste vinterfrosne planter, så er det ikke før nu, at jeg rigtigt har kunnet forholde mig til for alvor at skulle iføres andet end uld med uld på. For det sneede trods alt i tirsdags.

Men for år tilbage var det ikke kun sne i april, der fik mig til at tøve, når vi startede på en ny sæson. Men i stedet udsigten til en ny omgang besværligheder med garderoben. Måske har du det på samme måde? At du synes, at det virker uoverskueligt og besværligt at skulle gå i gang med en ny sæson?

Jeg har samlet 5 af de typiske grunde til, at netop den nye sæson, foråret, kan virke uoverskueligt at kaste sig ud i rent garderobemæssigt. Og i stedet for at skrive et langt indlæg, har jeg i dag kastet mig ud i en video. Fordi jeg personligt holder af at se den slags videoer.

 

I videoen kommer jeg omkring emnerne:

1. Forvirring omkring, hvad der skal og hvad der skal pakkes væk? 2. Når sidste års tøj ikke føles smart længere. 3. Når der er sket ændringer i dit liv. 4. Forårets indvirkning på trangen til forandring – og shopping. 5. Når moden skifter, som vi ser lige pt. 

Personligt synes jeg, at det var sjovt og en fin forandring med videoformatet – og derfor vil jeg super gerne have noget feedback. Hvad synes du? 

HVAD ER STATUS MED DIN FORÅRSGARDEROBE OG SYNES DU OGSÅ, AT SÆSONSKIFTENE KAN VÆRE BESVÆRLIGE?

 

3 Comments

 • Pernille D

  Mand, det her kommer som kaldet!
  Jeg er for meget nyligt kommet ud af et betydningsfuld kærlighedsforhold og har klart et behov for forandring. Jeg drøner rundt på alle webshops og elsker nærmest alt, hvad jeg ser! Men jeg hverken kan eller vil købe alt. Jeg vil anskaffe mig det, der er rigtig for mig! Glæder mig til kurset:)

 • Stina

  Suuuper god video! Lige i rette tid at få af vide man ikke er alene 😅 Du er så dygtig til at sætte ord på og komme hele vejen rundt. Er det nye garderobeforløb også relevant når man var med sidste år? Der synes jeg, at jeg lærte rigtig meget, som gør det nemmere nu. Men alligevel står jeg og kan ikke helt komme igang (også pga vejret som du siger i videoen) og er fx i tvivl om jeg pakker al sommertøjet ud med det samme 🙄

 • Andrea

  Hvor siger du altså utroligt mange kloge ting 🙂 Jeg kan virkelig genkende det med at have lyst til at genopfinde sig selv (og sin garderobe), når solen skinner og butikkerne bugner af nye varer. Og udfordringen i ikke at klæde sig på (ud?) som sit fantasi-jeg. Og som mor til en pige på 10 med en begyndende interesse i tøj, er det vist noget, jeg også skal lære – og lære fra mig…. Tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *