OM NORDROBE

Nordrobe en platform for holdbar garderobeinspiration. Her finder du historier om garderober der fungerer, om outfits man har det godt i og ikke mindst, masser af værktøjer og guides til, hvordan du finder og vedligeholder dit favorittøj. Det er nemlig favoritterne som udgør kernen i en holdbar garderobe.

Nordrobe er en konkret tilgang til, hvordan man i en tid af flygtige trends og tøj af tvivlsom kvalitet rent faktisk kan skabe en garderobe, der kan stå distancen over tid. Ikke en perfekt, men en holdbar garderobe. Samtidig var det vigtigt for os lægge vægt på det nordiske element og den betydning, som vores geografiske placering har for vores måde at klæde os på – deraf navnet Nordrobe.

For mig er handler den nordiske garderobe ikke bare om at være velklædt, selvom man cykler i alt slags vejr. Det handler om skiftende årstider og hverdagsliv. Det handler om materialevalg og godt design, om kombinationsmuligheder og mådehold og om at have en garderobe, der sætter en fri til at gøre det, der virkelig giver mening.

Velkommen til!