Der er gået lidt tid siden sidste indlæg og derfor tænkte jeg, at jeg ville give jer et i lille indblik i, hvad der har fyldt mit hoved og hverdag den seneste måned. Det er noget, jeg fremadrettet vil gøre, på månedsbasis, fordi flere af jer har ønsket lidt mere om min hverdag her på bloggen. I dag handler det om alt fra at have holdt en måned shoppefri til det at gøre sig tanker om fremtidig bopæl.

Lad mig endelig vide (i kommentarfeltet), hvad I synes om den slags indlæg? 🙂

1. Jeg har holdt en månedsshoppefri

Det gik op for mig her den anden dag, at jeg ikke har shoppet den seneste måned – faktisk næsten halvanden. Der har egentligt ikke været den store tanke bag, for som sagt kører jeg ikke et stramt “capsule wardrobe system”, hvor jeg kun må shoppe op til starten af en ny sæson. Med andre ord: det er ikke noget, jeg har gjort sådan super bevidst eller noget, der har krævet en særlig indsats. Jeg kan bare godt lide at skrue helt ned for nye køb i perioder og kigger man over året, så fordeler mine køb sig nok næsten på primært 4 måneder af året.

2. Jeg har fået en virksomhedspraktik ved et virksomhed, der arbejder med bæredygtig produktudvikling og strategier i modebranchen.

Og jeg er glad! Jeg starter officielt i den kommende uge og jeg glæder mig til at bruge 8 uger her. Det bliver, sjovt, udfordrende og lærerigt!

3. Jeg har nydt at være alene hjemme

Jeg er endnu engang blevet mindet om, hvor meget jeg nyder mit eget selskab. Selvom jeg, når man møder mig, ofte er lidt af en selskabspapegøje. Selvom jeg scorer en my højere på “ekstrovert” fremfor” introvert” i personlighedstypetest. Jeg har bare virkelig brug for at være alene – og meget endda. Særligt i de perioder, hvor der sker meget ny omkring mig, der kræver min opmærksomhed ekstra.Det er heldigvis faldet sammen med, at min søde mand har været på to konferencer og derfor har der været plads til, at jeg kunne “tulre” herhjemme i mit eget selskab hele to weekender i den forgangne måned <3

4. Jeg har tænkt en del over, hvor det er jeg (vi) gerne vil bo fremadrettet…

Det er ingen hemmelighed, at jeg er jyde og at alt, hvad der hedder familie bor på den modsatte side af Storebælt. Helt fra jeg var lille, har det dog været min drøm at bo i København og det har jeg så gjort de sidste 5 år. Årene herovre har uden tvivl været de bedste af mit liv og jeg elsker alt det, som det at bo i KBH har givet mig. Men skal jeg, skal vi, blive på sigt? Det er et spørgsmål, jeg overvejer lige pt. Selvfølgelig primært pga. at jeg lige pt. har et vindue rent jobmæssigt.

5. I den forbindelse tænkt over, hvor gerne jeg vil have have, hund og høns…

For mig er der ingen tvivl. KBH er min by. Men der er heller ikke tvivl om, at jeg særligt de sidste års tid er begyndt at savne naturen noget mere. Ægte, vild natur. Tæt på. Kigger jeg i mit private instagramfeed (@theakappel) kan jeg også se det. Det er nærmest kun naturbilleder, der har sneget sig ind.  Og jeg tager mig selv i at drømme mere og mere om have, høns (fra madrester til æg – what’s not to like?) og en hund. En finsk lapphund.

Jeg er ret sikker på, at jeg ikke er alene med præcis de tanker. At elske byen, men at savne naturen?

6. Jeg har arbejdet for Trendales og lavet en indlægsserie i forbindelse med kampagnen #RydUdfordringen. 

Mon ikke alle godt ved, at jeg har en skrivetjans for Trendsales? Nå, men har jeg altså og først indlæg i “Sig farvel til fejlkøb” er netop udkommet. Find det her.

7. Har jeg, af forskellige omgange, været totalt omgivet af secondhand designertøj og tænkt over, hvor meget der bliver købt af den slags uden, at det rigtigt at komme ud at leve. 

Der er sket noget mængden af designer secondhand i de seneste måneder. Der er SÅ meget derude og jeg kan slet ikke følge med i alle de forskellige muligheder, vi har for at handle og bytte secondhand nu. For mig er det bittersødt: det er dejligt, at vi udvalget er så fint, men der også noget trist over alt det tøj, der hænger stille rundt omkring – også i de mange secondhandbutikker. Tøj skal bruges for, at det giver mening. Endnu en lille opfordring til at kigge og købe secondhand.

8. Har jeg tænkt over, hvor langt mon ville kunne klare mig ift. nye køb, hvis jeg satsede på 110 % at finde tøjet secondhand suppleret op af hjemmelavede favoritter og noget, der er produceret under gode forhold?

Seje Jane fra Project Handmade gør det med stil og efter selv at have suppleret garderobe med hjemmestrik denne sæson (og der er mere på vej fra min mors hånd), har jeg fået noget mere smag på netop de hjemmelavede favoritter. Det gør mig til medskaber af egen garderobe på en helt anden måde end ellers. Nu ønsker jeg mig en symaskine.

9. Købt ind en ny concealer fra Miild Makeup

Jeg er hoppet med på vognen og fik i går købt en concealer fra Miild Makeup. Jeg er gået i gang med at teste den og glæder mig til vende tilbage med en anmeldelse

10. Været taknemmelig over alt det gode, der sker i mit liv lige nu

Sidst, men ikke mindst har jeg været virkelig taknemmelig over alt det, der sker i mit liv lige nu. Spændende muligheder, døre der åbner sig og ting, der langt på vej er luksusproblemer. Jeg arbejder meget med at have “tillid til tilværelsen” og oplever, at når jeg lytter til det, der bliver lagt på mit hjerte, så sker der både store og små mirakler i hverdagen.

HVORDAN HAR DIN OKTOBER SET UD?