CAPSULE WARDROBE

T A N K E R // hvad vil du gerne have mere af på Nordrobe.dk?

 

Sådan en regnvåd onsdag kalder på alle måder på kaffe – og på et øjebliks eftertanke. Jeg er personligt et sted lige nu, hvor der (lige pludselig) sker rigtig meget. Spændende opgaver, virksomhedspraktik, afslag på ansøgninger og et foredrag eller to i kalenderen. Halli hallo, jeg skal lige kunne følge med 😅

Derfor ville jeg bruge muligheden for at spørge jer om noget. Jeg kunne nemlig godt tænke mig lidt input til mit arbejde her på bloggen. Det er ingen hemmelighed, at jeg ELSKER at lave præcis det, jeg laver herinde: at guide dig til at skabe en garderobe af favoritter. Jeg vil fortsat gerne dygtiggøre mig og fortsat gerne lave det indhold, som du har lyst til at læse. Samtidig så har jeg den “udfordring”, at jeg lige ikke tjener penge på bloggen. Jeg har indtil videre intet sponsoreret indhold lavet, da jeg har været tilbageholdende med netop det, når bloggen handler om at få styr på garderobe og shoppetrang. Omvendt oplever jeg en stigende efterspørgsel på fx indlæg med links til konkrete stykker tøj og så begynder jeg selvfølgelig at overveje, om jeg skulle lave et samarbejde eller være med i et affiliate netværk. Samtidig overvejer jeg om det er tid til at begynde at tage penge for fx garderobeforløb, da det vil kunne give mig en helt anden frihed at skabe indhold og fx at besvare spørgsmål mv. undervejs. Så nu spiller jeg med åbne kort og spørger dig:

Hvad vil du gerne have mere af på Nordrobe.dk?

1. Hvorfor læser du med på Nordrobe.dk?

2. Hvilke slags indlæg kan du bedst lide? (Vedligeholdelsesguides? Sorteringsguides? Indlæg om shoppevaner? mv) Er der andre emner, du gerne vil have, at jeg tager op?

3. Vil du gerne have mere om min hverdag og liv generelt eller foretrækker du, at det fortsat handler kun om garderobe?

4. Hvordan ville du have det med, at jeg begyndte at lave sponsoreret indhold og/eller benyttede mig af affiliate links?

5. Ville du have lyst til at deltage i et betalt forløb? Hvad er dine tanker om netop dette?

6. Andre tanker eller inputs?

Det ville gøre mig SÅ glad, hvis du ville smide en kommentar her indlægget, på instagram eller sende mig en mail på thea@nordrobe.dk

TUSIND TAK <3

 

 

12 Comments

 • Caroline Pedersen

  Hej skønne Thea,
  Her kommer mine svar:
  1. Jeg læser med på Nordrobe for at blive inspireret til at skabe den perfekte garderobe og fordi jeg synes dine tanker om genbrug og mindre forbrug i det hele taget er spændende!

  2. Mine yndlings er klart guide-indlæg.

  3. JA, ja, ja! Jeg ville elske at følge med i din hverdag 🙂 Se hvad du har på til hverdag osv.

  4. Please begynd at lave både sponsoreret indhold og benyt affiliate links. Det sker SÅ tit at jeg ser ting du har på, som jeg gerne vil vide hvor er fra 🙂

  • nordrobe

   Tak for den søde kommentar, Caroline! Virkelig dejligt med noget feedback, som jeg absolut kan bruge (også ift. overvejelserne omkring sponsoreret/affiliate) <3

   Jeg vil forsøge at få mere hverdag - om ikke andet så mere "hverdagsgarderobe" / outfits ind på bloggen. Jeg ved ikke, om du følger med på instagram (nordrobe_dk), men der er jeg blevet flinkere til at dele mere hverdag og der er i det hele taget flere outftis end tidligere. Jeg tror, at jeg skal til at gøre det samme her på bloggen.

   Og er der noget tøj, du gerne vil vide, hvor er fra, som jeg ikke har fået linket til, så spørger du endelig bare.

   Rigtig dejlig dag til dig!

 • Anja

  Jeg elsker at læse om garderobeplanlægning! Jeg kan ikke forklare det, det giver bare så god mening for mig. Lige siden jeg for 4 år siden stoppede med at have sækkevis af tøj stående, som jeg aldrig brugte og som i det hele taget var minimalt brugt. Øv ,hvor var det spild af min tid og klodens ressourcer.

  Jeg er særligt optaget af sæsonskift. Det er altid en udfordring for mig at få garderoben til at hænge sammen, når en ny sæson tager fat – som for eksempel netop denne måned, hvor skiftet kom fra den ene dag til den anden. Jeg vil også gerne læse om shoppevaner; nogle gange kan man have de bedste intentioner om at være god til at planlægge sine køb og faktisk have rimelig god kontrol og overblik- og så lige pludselig alligevel lave ærgerlige fejlkøb. Jeg vil gerne ende med helt at undgå at lave fejlkøb.

  Jeg nyder at læse med, det skal du vide! Det er ikke så tit ,jeg smider en kommentar, men jeg synes, du skal blive ved med at gøre det, du gør, det er meget inspirerende læsning.

  Hmm egentlig kan jeg jo godt lide, at der ikke er links til køb her og der. Jeg kan virkelig godt lide, at det er reklamefrit. Samtidig kan jeg dog godt forstå, at man som blogger gerne vil tjene nogle penge på den tid, man lægger i et produkt. Det ville ikke få mig til at stoppe med at besøge bloggen.

  DBH Anja

  • nordrobe

   Tusind tak for din søde og konstruktive kommentar! Det er simpelthen så skønt at høre fra jer læsere og få noget feedback 🙂

   Jeg kan også rigtig godt lide at skrive om planlægning og sæsonskifte – netop som du skriver – fordi det uden tvivl er noget af det mest udfordrende, også ift. fejlkøb. Det er bestemt et emne, der fortsat kommer til at fylde på bloggen 🙂

   Jeg kommer til at skrive mere om shoppevaner i den kommende tid, så dejligt at høre, der er interesse for netop det. Jeg synes, at det er et af dem emner, der er både drønspændende, men også mere følsomme, fordi forbrug tit hænger sammen med følelsesmæssige emner som fx selvværd og krop. Glæder mig til at folde det mere ud.

   Ift. at reklamer, så er jeg helt enig med dig i, at det er en svær balance og jeg ville nødigt have, at det ødelagde det fristed, som bloggen gerne skulle være også fremadrettet. Jeg ser, hvad fremtiden bringer af mulige samarbejder. Det skal absolut give mening, ellers er jeg også hellere fortsat reklamefri 🙂

   Rigtig god dag til dig!

 • Christina

  1. Jeg læser med, fordi jeg stadig har meget at lære i forhold til at undgå fejlkøb. Derudover nyder jeg den stemning, der er på bloggen – sådan rolig og lidt langsom 🙂

  2. Jeg er glad for guide-indlæg, men også de indlæg, der lægger op til refleksion over forbrug.

  3. Gerne 🙂

  4. Ok, så længe det ikke “tager overhånd” og er relevant i forhold til bloggens univers.

  5. Det tror jeg ikke… Min garderobe er ikke så stort et problem for mig, at jeg på nuværende tidspunkt vil være motiveret for at betale for at lære mere om det. Men når det er sagt, så tror jeg da, at du vil være yderst kvalificeret til at udbyde betalte forløb 🙂

  6. Nej, det var vist det.

  • nordrobe

   Tak for din kommentar – det var sødt af dig at tage dig tid til <3 Det giver mig en rigtig god indikation af, hvad det er, I gerne vil have mere af.

   Fedt, at du er glad for guides - dem vil jeg også gerne lave flere af 🙂 Og jeg er helt enig i, at hvis jeg skal lave sponsoreret, så skal det give mening ift. at bloggen fortsat er et fristed, hvor der blandt andet bliver talt om at reducere forbruget.

   Fortsat god dag til dig 🙂

 • Liselotte

  Lidt brutalt …

  Din uddannelsesbaggrund fordrer , at du ikke bevæger dig ind på at pushe tøj for en netbutik …

  Hvis du om 5 år skal forklare dit 5 år ældre jeg rationalet bag reklamelinks ( eller endnu værre forklare andre det), så tror jeg, at du får det svært .

  Hvis du vil lave garderobeforkøb mod betaling, så skal du ud over 500 og noget følgere først, for dit marked er for lille her på bloggen til at skabe nok forretning. Der skal du bruge Instagram eller Facebook., hvilket du også gør allerede og derved kender du bedst det reelle tal for din trafik på bloggen.

  Hvad blev der af samarbejdet med Trine, og kan du finde en anden, der kan supplere dig og derved få dig til at rykke dig i det tempo, du har brug for, for at skabe fornyelse hele tiden.

  Der er virkelig mange voksne bloggere, der forsøger at skabe forretning ud af deres blog for tiden. I kan ikke allesammen lykkes og en del vil derfor bruge tid på noget, der altså ikke giver det helt cool indhold til det CV, der siden skal forklare, hvordan I brugte jeres flotte og dyre uddannelser.

  Ved godt, at det er brutalt, men prøv at få noget kvalitet på CV’et i relation til din uddannelse, mens du hygger dig her.

  Det er det, der tæller. Og det vil du både kunne forklare og ikke skulle prøve at underspille sidenhen.

  • nordrobe

   Tak fordi du tog dig til at skrive en kommentar. Jeg har selvfølgelig en god fornemmelse af min trafik, men derfor kan det være rart med en kvalitativ feedback fra mine læsere, hvilket jeg har fået her og pr. mail.

   Jeg forstår dog ikke, hvad mit CV har med indlægget at gøre. Jeg har intet sted skrevet, at jeg ønsker at gå fuldtid med bloggen og ligesom jeg ikke har bedt om feedback på kvaliteten af mit CV. Det overlader jeg til kvalificerede og til potentielle arbejdsgivere.

   Hele idéen med at skrive en såkaldt “brutal” kommentar, som du selv kalder det hele to gange, kan jeg desuden heller ikke se pointen i. Det virker mest af alt som et mislykket forsøg på at få mig til at indse “nogle sandheder” eller at pille mig ned.

 • Stina

  Kære Thea,
  Jeg er jo vild med det meste du laver og synes du bliver bedre og bedre!

  1. Fordi jeg drømmer om en ‘Nordrobe’ – en garderobe der udelukkende består af favoritter. Jeg synes jeg har fundet min stil forlængst og en ro i forhold til min beklædning for længe siden, men mangler det allersidste ift. at planlægge mine købe endnu bedre, at rydde ud (ikke mindst), og at sæson planlægge garderoben mere skarpt.
  2. Helt klart dine forløbs og guides, fordi du formår at samle og formidle din viden og dermed motivere. Og sætte ord på analyser, hvor jeg tit synes du rammer plet. Det bliver mere konstruktivt og fokuseret end hvis jeg selv skulle forsøge. Du har et rigtig godt overblik, så man virkelig føler man bliver guidet igennem.
  3. Det er fint og hyggeligt, når det også kan inspirere til langsomt liv og på den måde ligger i forlængelse af bloggens tema. Især flere outfitbilleder vil være kærkomment! Så man kan se hvordan tøjet fungerer og bliver brugt i praksis.
  4. Sponsoret indhold skal virkelig være meget i bloggens ånd, altså noget man ville føle at du kunne finde på at have skrevet om, selvom du ikke fik penge for det. Affiliatelinks synes jeg ikke du skal være så bange for! Der ligger jo et arbejde bag at spotte de ting, du finder frem til og det kan du da lige så godt blive belønnet for, ved at man bruger dine links. Så længe du ikke undervurderer dine læsere (og det gør du jo bestemt ikke, hvad dette indlæg også viser). Du vil jo ikke pludselig linke til noget som ikke er i din stil, eller som du på en eller anden måde ikke kan “forsvare”.
  5. Jeg ved det faktisk ikke helt… Jeg synes det er 100% fair, at du skal have penge for dit arbejde, men jeg ved egentlig ikke om jeg ville benytte mig af det. Fordi forløbene samtidig kræver rigtitg meget af en selv også, hvis du kan følge det? Så skulle jeg nok holdes endnu mere i hånden, hvis jeg betalte for det, ved at du fx. kom hjem til en og hjalp med at sortere, men det skulle du jo også have en ordentlig pris for, at kunne bruge tid på.
  6. Også gerne indlæg om de ting du køber. Det er så interessant at læse om overvejelserne bag, ligesom du har gjort med kjolen fx.

  Så vil jeg bare gerne sige tak for en god blog. Og især tusind tak for guidesene/forløbene og redskaberne. Glæder mig til at læse hver gang der er et nyt indlæg 🙂

  Kh Stina

  • nordrobe

   Tak for din søde og lange kommentar! Det var virkeligt dejligt, at du ville tage dig tid til at skrive den <3 Al feedback er taget med i overvejelsen. Jeg kan sagtens følge dig i overvejelser omkring forløbet og pris. Tanken var også at tage folk mere i hånden undervejs igennem fx en facebookgruppe med "live calls" osv. Jeg kunne godt forestille mig, at det var noget, jeg kom til at springe ud i til foråret, men nu må vise.

   Ej, men altså! Sødeste kommentar <3 Særligt glad for at høre, at det gav mening med overvejelser omkring kjolen 🙂 Må skrive mere om den slags fremadrettet.

 • Janne

  Kære Thea

  Jeg tænker at din blog oser af kvalitet og generøsitet.og jeg bliver meget inspireret af at læse med og tilegne mig de metoder, som du så fint beskriver.

  I forhold til dit kursus, blev jeg mest overrasket over, at du gav det væk. Tænker, det har et format, indhold og en værdi, som jeg gerne vil betale for.

  På nær det med betalingen, er jeg enig i det Stina skriver i indlægget ovenfor.

  Kh
  Janne

  • nordrobe

   Tusind tak for de søde ord! Jeg burde have svaret på din kommentar forlængst 🙂

   Jeg overvejede også i sin tid, om jeg skulle tage penge for det. Men jeg havde lyst til at gøre det non-profit denne gang – blandt andet fordi bloggen er en aktiv del af mit CV 🙂 Fremtidige kurser af den omfang, kunne dog nemt ske at blive med betaling. Er glad for at høre, at det ikke er noget, der skræmmer væk!

   Rigtig god søndag til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *