Sådan en regnvåd onsdag kalder på alle måder på kaffe – og på et øjebliks eftertanke. Jeg er personligt et sted lige nu, hvor der (lige pludselig) sker rigtig meget. Spændende opgaver, virksomhedspraktik, afslag på ansøgninger og et foredrag eller to i kalenderen. Halli hallo, jeg skal lige kunne følge med ?

Derfor ville jeg bruge muligheden for at spørge jer om noget. Jeg kunne nemlig godt tænke mig lidt input til mit arbejde her på bloggen. Det er ingen hemmelighed, at jeg ELSKER at lave præcis det, jeg laver herinde: at guide dig til at skabe en garderobe af favoritter. Jeg vil fortsat gerne dygtiggøre mig og fortsat gerne lave det indhold, som du har lyst til at læse. Samtidig så har jeg den “udfordring”, at jeg lige ikke tjener penge på bloggen. Jeg har indtil videre intet sponsoreret indhold lavet, da jeg har været tilbageholdende med netop det, når bloggen handler om at få styr på garderobe og shoppetrang. Omvendt oplever jeg en stigende efterspørgsel på fx indlæg med links til konkrete stykker tøj og så begynder jeg selvfølgelig at overveje, om jeg skulle lave et samarbejde eller være med i et affiliate netværk. Samtidig overvejer jeg om det er tid til at begynde at tage penge for fx garderobeforløb, da det vil kunne give mig en helt anden frihed at skabe indhold og fx at besvare spørgsmål mv. undervejs. Så nu spiller jeg med åbne kort og spørger dig:

Hvad vil du gerne have mere af på Nordrobe.dk?

1. Hvorfor læser du med på Nordrobe.dk?

2. Hvilke slags indlæg kan du bedst lide? (Vedligeholdelsesguides? Sorteringsguides? Indlæg om shoppevaner? mv) Er der andre emner, du gerne vil have, at jeg tager op?

3. Vil du gerne have mere om min hverdag og liv generelt eller foretrækker du, at det fortsat handler kun om garderobe?

4. Hvordan ville du have det med, at jeg begyndte at lave sponsoreret indhold og/eller benyttede mig af affiliate links?

5. Ville du have lyst til at deltage i et betalt forløb? Hvad er dine tanker om netop dette?

6. Andre tanker eller inputs?

Det ville gøre mig SÅ glad, hvis du ville smide en kommentar her indlægget, på instagram eller sende mig en mail på thea@nordrobe.dk

TUSIND TAK <3