Vi er et godt stykke inde i juni. Og egentligt er det lidt tid siden, jeg sidst har fået udgivet noget her på bloggen. Det er der mange grunde til. Blandt andet har jeg været i gang med et projekt for en virksomhed, været aggressivt jobsøgende (mere om det meget snart), fejret min 30 års fødselsdag og så er jeg startet på måske 10 forskellige blogindlæg, som jeg af en eller anden grund ikke rigtigt har følt for at poste alligevel. Sådan er det bare i perioder og jeg har et princip om, at jeg kun skriver, når lysten er der.

Men det er som om, at den er vendt tilbage og jeg har en helt række af indlæg i ærmet. Samtidig har bloggen fået en visuel opdatering. Om det er udtrykket, jeg fortsætter med fremadrettet, må vi se. Men forandring fryder altså 🙂

Nå, men lidt om tankerne her i juni.

1. SOMMERVARME OG KLIMABEKYMRING

Ej, hvor har det bare været skønt vejr i både maj og juni! Udover at varmen, for mit vedkommende, har budt på en hybersocial periode med en masse skønne fester, grillaftener, en tur på Heartland <3 og meget andet, så har den også bragt lidt bekymring op til overfladen. Klimabekymring. Lidt ondt i maven over, om vores dejlige planet mon kan klare presset. De tanker jeg er begyndt at åbne mere op for i relationen til fx mine veninder. Fordi det er ligeså reel en del af min tankegang, som andre ting der optager mig. Så nu er jeg begyndt at tale om det – ligesom jeg taler om, hvad jeg skal bruge sommerferien på eller hvor jeg har købt min bukser.

2. VIDE BUKSER

Nu vi taler bukser. Hvis jeg kun måtte gå i én ting resten af sommeren (og sådan set resten af året), så skulle være bukser med vide ben. Det er jo SÅ pænt. Både i den såkaldte culotte-længde og i den helt lange version, hvor bukserne næsten ligner en maxi nederdel.

3. SOMMERGARDEROBE

I det hele taget kunne jeg have lyst at snakke meget mere om sommergarderobe her på bloggen. For i år har jeg rent faktisk lyst til at være sommerligt påklædt og ikke bare være iført min “helårsuniform” tilsat sandaler og kimono. Selvom en skjorte, jeans og slippers bestemt ikke fejler noget. Så det har jeg tænkt mig at skrive mere om og derfor kommer der en række af indlæg, der samler op på min sommercapsule.

4. SOMMERUDSALG

Jeg har snakket lidt om det på Instagram. Men juni betyder jo altså udsalg. Derfor har vil jeg dele linket til min udsalgsguide til, hvordan du undgår fejlkøb under udsalget. Jeg følger selv rådene og kommer i mine indlæg om sommergarderoben også omkring, hvad jeg har købt på udsalg i år og hvorfor. Jeg har blandt jeg købt undertøj.

5. BÆREDYGTIGT UNDERTØJ?

Og nu vi snakker undertøj, så synes jeg personligt, at det er tæt på umuligt at finde bæredygtigt undertøj, der kan måle sig med det, jeg fx kan købe fra Calvin Klein. Ja, jeg vil gerne have BH’er med bøjler og trusser med blonde. Findes det mon derude et sted? Jeg har kigget ved Underprotection, Woron, Ethique og selvfølgelig Organic Basics. Sidstnævnte er en klar favorit på mange fronter – blandt andet fordi de har en badass tilgang til bæredygtighed.

HVAD HAR JUNI BUDT PÅ FOR DIT VEDKOMMENDE?