Vi har ramt februar og jeg har lyst til dele brudstykker af det, der har rumsteret i mit hoved i den seneste måned.

Januar var på alle måder en intens måned. Rigtig meget (spændende) arbejde, en trist begravelse, ærgerlige nyheder, gode nyheder, et bryllup og meget andet. Men nu er vi nået til februar og selvom der stadig sker mange ting i og omkring mig, så tvivler jeg på, at februar bliver helt så skør. I stedet satser jeg lidt på noget mere stilhed, sneklædte hustage og et par dage i eksil fra hverdagen.

DEN SENESTE MÅNED, HAR JEG DOG:

1. været til modeuge…

For mig var modeugen i år primært arbejdsrelateret. Dog blev det til en tur på Revolver, til et enkelt modeshow, til forskellige events om bæredygtighed og til en tur forbi Less, der udgav deres fine magasin.

2. kigget på pæne frakker til efteråret 2018

Turen på Revolver bød chunky, farverige sweatre strikket på store pinde, farverige kjoler i “det lille hus på prærien stil” og en masse flotte ankellange frakker.

3. boet i min fine nye sweater

Jeg er så heldig at have en mor, der er ferm med strikkepindene og derfor er en ny sweater er flyttet ind i garderobe. Den første strik i mange år, der ikke er grå eller sort og jeg elsker den allerede.

4. blevet lun på fine farver til forårsgarderoben…

For første gang i mange år er mine pinterestboards ikke (udelukkende) fulde af sorte og grå outfits, men i stedet fylder farverne mere og mere. Særligt de akvamarine farver fanger mit øje i disse dage.

5. gjort mig et par geniale secondhandkøb, hvor prisen sad lige i skabet

Jeg har faktisk ikke gjort mig de store udsalgskøb, men i stedet gjort mig et par geniale secondhandkøb. Blandt andet en cardigan fra Heartmade / Julie Fagerholt, hvor jeg har sparet ca. 70 procent.

6. drukket kaffe med søde Anna fra Klimamusen

Savner du fin inspiration til en bæredygtig livsstil på instagram, så kan jeg virkelig anbefale at tjekke Annas konto ud lige HER.

7. været til endnu et bryllup og for 3. gang været af sted i den fineste fine kjole 

Jeg har været til mit 3. bryllup i KJOLEN. Dog overvejer jeg om den ikke bliver for varm til forårets bryllup hos min søde veninde.

8. heppet på Sustain Yearly

Sustain Daily har netop lanceret deres kickstarter for Sustain Yearly. Jeg er stolt af at kende damer, der tør drømmer store drømmer og sætte seje mål. Køb magasinet HER.

9. sprækket mine yndlingsjeans 

Derfor skal jeg nu på jagt efter et par nye jeans. De skal selvfølgelig være økologiske (som sidst).

10. haft dårlig samvittighed over, hvor lidt jeg har passet bloggen her…

Der har været knald på arbejdsfronten og derfor har bloggen været negligeret. I særdeleshed har jeg ikke været god til det der med kommentarer. Men I skal vide, at alt er læst og værdsat. Og så håber jeg, at I stadig er med derude på den anden side <3 Jeg er pt. i gang med at planlægge en masse nyt indhold og glæder mig til at dele det med jer.