FAVORITTER,  PLANLÆGNING

EFTERÅRSGARDEROBEN | NÅR TIDERNE SKIFTER

Vi har ramt 1. september – og mere til. Officielt er det efterår, men som altid er september vejrmæssigt lidt af et mix. Selv har jeg stadig dele af sensommertøjet hængende suppleret med de ting fra efterårsgarderoben, som jeg havde brug for, da det var koldere for et par uger siden. Jeg har stadig bare fødder de fleste dage, men sandalerne har jeg allerede pakket væk. Jeg cykler i uldjakke, men det står åben det meste af tiden.

September er på alle måder en overgangsmåned – og sådan kan jeg lide det. September er udover maj yndlingstiden på året. 

Normalt har jeg ved denne tid haft mere eller mindre styr på min garderobeplanlægning for den kommende sæson, men i år er det anderledes. Og det er der flere grunde til.

1) Jeg er startet i et nyt (fedt!) job i en ny branche og udover at bruge de fleste vågne timer på det, så er jeg også langsomt i gang med at finde ud af, hvad mine behov reelt er. Altså hvad det er for noget tøj, jeg savner i en ny hverdag.

2) Sidste efterår var moden spot on ift. min stil og behov. I år synes jeg, at der er længere mellem pletskuddene. Derfor er der generelt set mere arbejde i at finde kandidater til den endelige shoppeliste.

3) Jeg har, fordi sidste efterår var så godt rent garderobemæssigt, allerede en fin efterårsgarderobe af ting, jeg knuselsker og derfor skal evt. nye tilføjelser være helt rigtige.

Men ikke desto mindre har jeg som altid lyst til at dele processen med jer. Jeg følger som vanligt tilgangen fra sidste efterårs garderobekursus #nordrobeplanning. Alle indlæggene er frit tilgængelige, så du er velkommen til at springe på.

Jeg gør det, fordi jeg ganske enkelt ikke kan undvære det endelige resultat, nemlig et styleboard og en shoppeliste, jeg navigere efter resten af sæsonen. Ser jeg tilbage på sidste års resultat (se nedenfor), så satte netop de to ting retningen for min shopping langt ind i 2018 og alle tingene er stadig favoritter.

 

Men inden vi kommer til den mere farverige del, handler det om at få styr på manglerne. Mere om det i næste indlæg.

HAR DU FÅET STYR PÅ EFTERÅRSGARDEROBEN?

 

 

4 Comments

 • Ditte

  Jeg er så meget bagud. Jeg mangler en del tøj og har problemer med at prioritere 😬

 • Julie

  Jeg har været tidligt ude i år (mest fordi jeg knuselsker efterår, og lag-på-lag), men også fordi jeg virkelig gerne vil holde mig selv lidt tilbage. Jeg arbejder i detail, og synes det kan være svært ikke at købe nyt ofte, fordi jeg bliver virkelig fristet HVER DAG. I forlængelse af, at efterår er favoritsæson, så mangler jeg meget lidt og vil derfor forsøge mig med shoppe-stop fra oktober-december (og gerne indtil februar!). Nu må vi se, hvordan det går…

  • Ditte

   Jeg elsker også lag-på-lag 😍 Hvad er dit bedste tip til efteråret med det i baghovedet?

  • Julie

   For mig handler det om at have min “basis”-garderobe i orden; t-shirts, jeans/bukser og strik som kan benyttes på kryds og tværs, og ovenpå mine knap-så-basic sager. Jeg elsker kombinationen af kjoler med strik, så kjolen fungerer som nederdel. Tunikaer ovenpå jeans er også et hit hos mig. Jeg ejer en del sort, men elsker at lege med teksture i lagene – læderleggins, ruskindstøvler, tunika i viscoe/silke/bomuld og en chunky strik (eller tynd strik/bluse og en blazer) er et go-to outfit, hvor der er mange variationer alt efter hvilket “lag” man udskifter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *