Har du læst om Trines seneste mini-udfordring? Favoritmix – en test af kombinationsmulighederne i din garderobe. Kort fortalt, så udfordrer hun os til at sammensætte outfits af unikke favoritter og herefter mixe og matche favoritterne til nye outfits. Jeg har taget udfordringen op og foreviget tre outfits, der hver især består af favoritter fra min efterårs- og vintergarderobe.

OUTFIT 1

Det første outfit består af min favoritkjole, en kaftan med den fineste ryg med knapper. Til vinterligt brug har jeg smidt en tynd uldbluse og et par leggings / slacks med lynlås ved anklen. Ankelstøvlerne er de flade favoritter, som jeg farvede i det tidlige forår. De er med endnu en sæson og jeg elsker, at jeg rent faktisk får dem brugt nu, hvor de ikke er brune længere. Af smykker bar jeg to halskæder samt et nittearmbånd.

favoritmix1_instagram

OUTFIT 2

Udfordringens andet outfit er bygget omkring en af sæsonens nyanskaffelser – et par ribstrikket culottes. Jeg har tilsat en oversize rullekrave, ankelstøvler med cut-outs og selvfølgelig strømpebukser. Over outfittet bar jeg min elskede poncho med læderfrynser, som dog ikke blev afbilledet. Smykkerne var mine skønne øreringe fra Island. Jo, lidt sjov position – men her kommer outfittet altså.

Læs også Favoritter // Islandske souvenirs i garderoben

aw16-3

OUTFIT 3

Tredje outfit er et klassisk “jeg sidder hjemme og skriver speciale outfit” bestående af en skøn oversize strik, grå-sorte skinny jeans og min yndlings ankelstøvler med hæl. Hertil verdens bedste uldtørklæde og et par læderarmbånd med sølvdetaljer.

Læs også Sådan bliver dit uldtærklæde som nyt

img_7850

 

NYE KOMBINATIONER

Næste del af øvelsen var som sagt at danne nye outfits – og det er altså vigtigt, at det er outfits, som du rent faktisk har lyst til at have på. Som udgangspunkt passer mine favoritter ret godt sammen og kan kombineres på kryds og tværs, der er dog ting, jeg ikke vil sætte sammen, fx en kæmpe strik og et par culottes. Derudover kunne jeg helt sikkert have lavet endnu flere kombinationer, hvis jeg fx havde brugt flere småjakker eller cardigans. Men jeg er rigtig godt tilfreds med de mulige kombinationer og det viser virkelig, hvor langt man kan komme med få, gode stykker tøj – og sko ikke mindst!

img-set-8

 

Intet mindre end 20 nye outfits, når man varierer med støvlerne. Nu er der ingen undskyldninger for at føle sig kedeligt klædt på – og har jeg brug for inspiration så er der i hvert fald masser af muligheder at vælge i mellem i min eksisterende garderobe.

 

HAR DU PRØVET FAVORITMIX?

 


Indlægget er skrevet af Thea