Første dag i det nye år. Jeg er retur i København efter en uge i Jylland med en af de dejligste juleferier i kvindes minde og har efter en festlig aften i går, brugt dagen i dag på sofaen. Den her ferie har virkelig været tiltrængt og har budt på tid til en mental opsamling på 2018.

2018 har været intet mindre end fabelagtigt. Det har været skørt, smukt, hårdt og meget mere end jeg turde håbe på, da jeg sprang ind i det i 2018. Personligt har jeg udviklet mig helt vildt meget i løbet af året og på mange måder fået et nyt livsfundament. Spirituelt har jeg været på lidt af en rejse med både en ny kirke og nye praksisser. Relationelt har 2018 fået mig til at sætte pris på både min familie, venner og selvfølgelig min mand, som aldrig før. Professionelt har jeg fået udlevet et par drømme, blevet fortrolig med en række af nye programmer, skiftet branche og fået et nyt job. Blogmæssigt har året budt på færre indlæg, hvor en del har handlet om forbrug mere generelt og det håber jeg at få mere tid til i 2019. Fordi emnet er så hamrende interessant. Både ift. tøj, men også ift. digitale vaner og kost. Garderobemæssigt er der flyttet en smule mere farve ind, men ellers er stil og præferencer stadig de samme. 

Hvad 2019 byder på vender jeg tilbage til nedenfor.

Her først et tilbageblik på mit 2018:

 

Årets første måneder bød blandt andet på modeuge med det bedste team på min forhenværende arbejdsplads. Herudover udstillingen “HAV” på Nikolaj Kunsthal, indflytterfest og workshops. Det var en skøn og sjov tid!

Fra februar til april holdt jeg 40 dages #forbrugsfaste i forbindelse med kirkeårets faste. Jeg havde lavet et benspænd for mig selv, hvor jeg ikke måtte bruge unødvendige penge i perioden, hvilket blandt andet betød madpakke på togturene, hjemmebag, store besparelser og mange tanker. Jeg er SÅ klar endnu en omgang i løbet af de næste par måneder. Skal du være med?

Året har budt på en række af skønne fester: bryllupper, barnedåb og min egen 30 års fødselsdag, som jeg fejrede på min fætters hyggelige café på Vesterbro. Kjolen på billedet blev årets festkjole, som jeg har luftet til samtlige begivenheder i år.

Årets bedste gave: den Chloé taske, jeg fik i 30 års gave. 

2018 har været et fantastisk år og derfor budt på en del anledninger til at poppe en flaske. De allerbedste bobler var dem, der markerede mit nye job tilbage i juni. 

Sommeren blev primært brugt i DK med camping, en tur til Thy og nogle dage i mine forældres sommerhus. Jeg trak stikket og tog i den forbindelse en #digitaldetox, som jeg skrev om her på domænet.

Et klassisk Thea – outfit <3

To af stjernerne i min sommerferie. Min mand og senest tilkomne familiemedlem: mine forældres skønne lille hundehvalp. 

Sommeren bød på en enkelt afstikker til Berlin og dermed min første flyvetur i næsten 2 år. Det var en dejlig og meget varm ferie lige inden jobstart. 

Sommeren bød også på nye gulve i lejligheden og generelt nye farver på tapetet. Lidt af en omgang lige oven i jobstarten, men vi klarede det… næsten. Vi mangler bare at finde ud af, hvad der skal ske med vores entré. Helt klart et 2019-projekt. 

Min udsigt fra kontoret i Nyboder. Her har jeg slået min folder siden august, og jeg er vild med det. 

Året har været lidt af en proces – også spirituelt. Jeg er så taknemmelig!

Efteråret er fløjet afsted, og det er begrænset, hvor meget jeg har fået opdateret Instagram eller bloggen. Et enkelt outfit fra Trines magiske efterårsbryllup blev det dog til. Den opmærksomme læser kan spotte frakken fra det øverste billede i indlægget.

Jul <3 

Nytår med venner, trappeleg, en kjole i brand og dans til langt ud på morgenen. Jeg kunne ikke ønske mig et større brag af en start på det nye år. 

 

2018 var lige i øjet. Lige netop derfor synes jeg faktisk, at det er svært helt at sætte intentionerne for 2019For tør jeg håbe på, at det kan blive lige så godt? JA! Det øver jeg mig i hvert fald på. Men samtidig har 2018 været det år, det har, netop fordi jeg lod tingene ske og ikke forsøgte at kontrollere tilværelsen. Og det er måske det allerhelst vil tage med mig til 2019.

Tilstedeværelse og tillid

Skal jeg sætte flere ord på mine drømme for 2019, så håber jeg, at året kommer til at byde på endnu mere professionel og faglig udvikling, mere tid til kærlighed og samvær med familie og venner, større fokus til at skrive og udfolde mig kreativt i fritiden (blandt andet her på bloggen) og så har jeg et ønske om, at helse i bred forstand skal fylde mere i tilværelsen.

GODT NYTÅR og tak fordi du læser med <3