nytaar-kopi

Billede af Brigitte Tohm // Unsplash

Det er blevet årets sidste dag og det betyder, at vi siger farvel til 2016, men også til det første hele år med Nordrobe. Vi gik nemlig i luften 1. januar 2016 med første omgang af The Nordrobe Challenge. Og hvilket år det har været. Vi vil bare gerne sige TUSIND TAK til alle jer derude, der har læst med, heppet på os og turdet dele små glimt fra jeres egne garderober i det forgangne år! Vi glæder os til at i 2017 at kunne dele meget mere holdbar garderobeinspiration med jer – og ikke mindst til at kunne invitere jer med på flere garderobeudfordringer.

Her kommer som opsamlig på året og som start på det nye år 12 hurtige spørgsmål, som vi begge har svaret på. Vi synes, at det kunne være noget så hyggeligt, hvis at I havde lyst til at gøre det samme i en kommentar, så at vi kan lære jer, verdens bedste læsere, lidt bedre at kende!

RIGTIG GODT NYTÅR! Gid 2017 må blive et dejligt år for jer alle <3

 

 

1. Hvad har været 2016’s højdepunkt for dig?

Trine: Mit 2016 har været fyldt med mindeværdige øjeblikke, og jeg har svært ved kun at vælge et enkelt. Min ældste datter er startet i skole og selvom det ikke er mit højdepunkt, så er det det første, jeg tænker på, når jeg mindes begivenheder i 2016. Mit sundhedsmæssige højdepunkt har været et samarbejde med en kostterapeut, som har hjulpet mig med at reducere mine mavesmerter. Det er det højdepunkt, jeg er allermest taknemmelig for. Sidst har 2016 været et stort højdepunkt i forhold til mit arbejde, hvor jeg er gået fra freelance til en fastansættelse.

Thea: At bruge en uge på Island med min mor tilbage i oktober. Men måske mest af alt, at jeg i det forgangne år har været mere modig og turde kaste mig ud i nye og skøre projekter og dermed har byttet trygheden og status quo ud med eventyr uden helt at vide, hvor det skal ende.

 

2. Hvad er årets bedste køb?

Trine: I sommers købte vi ny sofa og det må siges at være årets bedste køb. I garderobe har mit bedste købt være min store parka, som jeg fandt på trendsales i efteråret.

Thea: Uden tvivl, at jeg har investeret meget konkret i mit eget mit velbefindende og i relationen til min mand. Af mere materielle ting må det være nye gryder og et gulvtæppe til stuen og i garderoben er der faktisk mange fuldtræffere i år. Her er det dog uden tvivl min poncho med læderfrynser, der vinder. Eller et par nubuckstøvler med hæl – men også kun fordi det er SÅ lang tid siden, at jeg har haft et par behagelige støvler med med hæl.

 


3. Hvad er årets værste køb?

Trine: Mit værste køb har været et par jeans. De var virkelig lovende, og både pasform og udseende var helt rigtigt. Desværre fik jeg ombyttet dem efter 2 måneder fordi de var i stykker, og nu er de, efter 3 måneder, atter i stykker.  

Thea: Det må være en grå uldblazer, der var så fin, så fin, men bare alt for klassisk til mig. Den blev dog hurtigt solgt videre.

 

Hvad glæder du dig mest til i 2017?

Trine: Jeg ved det faktisk ikke. Jeg håber at det gode fra 2016 fortsætter i 2017, men jeg har ikke specifikke planer for året. Måske er det dét jeg glæder mig mest til, at hverdagen fortsætter.

Thea: 7-9-13. At aflevere speciale. Og at fejre det med en fest! Og så glæder jeg mig til at have tid og overskud til alle projekter, som jeg drømmer om at sætte i søen.

 

5. Hvilke outfit har været iklædt mest i 2016?

Trine: Natkjole og sutsko eller træningstights og t-shirt. Ej, af “rigtigt” tøj har min 2016-uniform været enten silkekjole, kimono og ankelstøvler, eller jeans, tee og stor strik.

Thea: Lag på lag. Sommer – Helt klart den føromtalt flæsetop med et par løse herrebukser og birkenstock. Vinter – grå strik, jeans – begge dele med mit frynseponcho over – og nu ja, med de føromtalt støvler. 

 

6. Hvad bliver første køb i 2017?

Trine: Jeg leder efter et nyt halstørklæde og et par gummisko. Begge dele er oplagte januar-udsalgs-køb, og jeg forestiller mig at det bliver noget af det første jeg investerer i i 2017.

Thea: mere grå, oversize strik eller en ny læderjakke.

 

7. Hvad er du mest stolt af i det forgangne år?

Trine: At jeg rykker tættere og tættere på en form for balance i mig selv. Jeg ved det lyder højtragende, men 2016 har været et år, hvor jeg føler at jeg er tættere på bare at være mig. Jeg har fundet min hylde, både privat og i mit arbejde og jeg er blevet bedre til at respektere mine egne behov.

Thea: At jeg ikke lader tingene stå til, men fortsat insistere på at udvikle mig og dermed endnu et år kunne kigge tilbage på resultater, der har gjort mig både gladere, sundere og mere moden. Og ja, så synes jeg også, at det har været virkelig fedt at afholde garderobeudfordringer for mere end end 500 kvinder sammen med Trine.

 

8. 2016’s bedste TV-serie?

Trine: Jeg kan ikke skrive andet end SKAM. Du ved det, hvis du har set den. Fy faen så vakker den er. – The Fall og Game of Thrones er helt sikkert også mindeværdige.

Thea: Jeg er også med Trine her – SKAM! Helt klart! Og GOT! Men ellers alt med Marvel og så har jeg genset “Huset på Christianshavn”, der bare har en særlig plads i mit serie-hjerte.

 

9. Hvilke stykker tøj genfandt du under 2016’s mange garderobeudfordringer?

Trine: Jeg har genfundet et par sølv-shorts som jeg glæder mig til at finde frem til foråret.

Thea: Blandt en uldblazer og et par klassiske læderstøvler, der endte med at blive farvet

 

10. Hvilken sang har du lyttet mest til i 2016?

Trine: Jeg tror at den sang som er blevet spillet mest hjemme hos os er “Bar’ for vildt” fra MGP 2016. Selv har jeg hørt “Cold water” utallige gange og er stadig ikke træt af den.

Thea: Alt der larmer 😉 Jeg har hørt alt med Muse, som jeg plejer. Og ellers “A Perfect Circle – Blue”. Men i slutningen af året genfandt jeg lige min kærlighed til Eros Ramazotti?!?! Jeg har en bred smag!

 

11. Hvad lærte du om din stil i 2016?

Trine: Jeg tror faktisk at min stil er rimelig meget den samme som i 2015. Men ift. min garderobe har jeg lært, at det er okay at blive træt af noget. For mig har 2016 været et år, hvor jeg har haft et mere afslappet forhold til min garderobe og ladet tingene ske mere af sig selv. Jeg har forsøgt ikke at overtænke mine køb og jeg har holdt mig fra de ting som jeg har følt mig “besat af”.

Thea:
At jeg skal er pæn i grå, ikke føler mig tilpas i noget, der er alt for klassisk og så bliver jeg stadig løbende mindet om, hvor lidt jeg egentligt kan klare mig med.

 

 

12. Hvilket stykke tøj glæder du dig til at genfinde i din forårsgarderobe?

Trine: Sølvshorts’ne som jeg allerede har nævnt. – Og så glæder jeg mig til at have bare tæer i sandaler og til flere solskinstimer.

Thea: Min lange silkekimono med blomsterprint <3

 

HVAD VILLE DU SVARE TIL DE 12 SPØRGSMÅL?